Birgitte Raemdonck

Birgitte is door de overgang aangekomen en kreeg de betreffende kilo’s er niet meer af.

Tijdens de myline informatieavond begin januari werd Birgitte meteen enthousiast. Dit was precies wat ze nodig had. Acht weken waarin je leert wat goed voor je is en structuur aangeboden krijgt betreft voeding en training.

Start cursus

Birgitte vond de eerste twee weken het zwaarst. De omschakeling naar structuur vond ze moeilijk. Na een paar weken voel je het effect en werd het juist eng om de structuur los te laten. Wat betreft de trainingen was het minder moeilijk. Van de deelnemers wordt verwacht dat ze minimaal twee keer per week krachtraining doen met aansluitend 20-30 min cardio.
Birgitte deed al Bodypump dus het krachtgedeelte zat al in haar systeem. Ze heeft het stuk cardio toegevoegd na de Bodypump.

Groepsgevoel

Tijdens de cursus kom je elke week met je groep bij elkaar en wordt een stukje kennis overgedragen. Het is laagdrempelig en zeer toegankelijk. Dit wekelijks moment zorgt voor een vertrouwd gevoel. Je kan met al je vragen terecht en door het uitwisselen van ervaringen ontstaat er een groepsgevoel. Verder hebben we een groepsapp gemaakt dus je kan ook tussendoor vragen stellen, recepten uitwisselen of moeilijke momenten delen.

Favo recept

Door het veranderde eetpatroon en met name veel minder suiker is Birgitte zich veel energieker en positiever gaan voelen. Mijn favoriete recept is een courgette met veel groente en lekkere kruiden, ik maak het iedere week, Het leuke is dat andere mensen in mijn familie het nu ook maken omdat ze het zo lekker vonden. Ik merk dat het gezin en mensen in m’n omgeving ook bewuster met hun voeding en gezondheid bezig zijn.

Motivatiedag

Een vast onderdeel binnen de cursus is de motivatiedag. Dit is een dag in de cursus waarop je je niet aan het programma van myline hoeft te houden. Ik vond het heel eng om de structuur van myline los te laten en ik ben dan ook niet gelijk helemaal buiten mijn boekje gegaan. Je let er die dag toch ook op. Ik heb die dag lekker wat mini pizzaatjes gegeten en dat was voor mij goed zo.

Structuur

Sommigen geven aan dat het lastig is om myline-cursus te doen met een gezin. Ik denk dat dat makkelijk kan. Je kunt je eigen maaltijd als uitgangspunt houden en daar dan nog dingen bij te maken waar de rest van het gezin ook mee uit de voeten kan.     De belangrijkste tip is het volgen van de instructies in het boekje. Je moet het zien als een manier van leven. Mijn boodschappenkar ziet er tegenwoordig heel anders uit dan voor de cursus. Ik leef nu nog volgens regels van myline en dit voelt totaal niet als een opgave. Het enige wat ik buiten de myline-regels doe is Liga Evergreen eten en één keer in de week een Cavaatje.

Ik kan het iedereen aanraden! Zeker dames van mijn leeftijd. In de overgang kom je makkelijk aan en deze kilo’s raak je minder makkelijk kwijt. Ook ben ik erg tevreden met het feit dat mijn vetpercentage zo gedaald is. Ik wil graag gezond en vitaal oud worden en myline helpt mij hierbij.

400_foto_birgitte_raemdonck_myline.jpg

Terneuzen

Vliegende Vaart 1
4537 DH Terneuzen
0115 - 697 773
info@healthcenterbodyline.nl

PHILIPPINE
Strandgaper 9B
4553 CA - Philippine
bauke@healthcenterbodyline.nl

nieuwsbrief ontvangen?

Hulst

Spoorweg 2
4561 XZ Hulst
0114-321252
infohulst@healthcenterbodyline.nl
nieuwsbrief ontvangen?

Philippine

Strandgaper 9B
4553 CA Philippine

bauke@healthcenterbodyline.nl
nieuwsbrief ontvangen?

Oostburg

Pastoor van Genklaan 6
4501 AJ Oostburg

oostburg@healthcenterbodyline.nl
nieuwsbrief ontvangen?

Cadzand

Vlamingpolderweg 3a
4506HZ Cadzand
0115 - 697 773
info@healthcenterbodyline.nl

In een mooie ruimte in het pand van Moio Beach met uitzicht op het strand bieden wij yoga lessen aan en verzorgen wij Bootcamp lessen op het strand.