Cisca | Ruim 12 kg kwijt na cursus en ging maar door!

Cisca is gestart op 23 maart 2016 en na 8 weken myline cursus was het resultaat een gewichtsvermindering van maar liefst 12,2 kilo! 

Niet te stoppen

Ciska is na de cursus erg gemotiveerd gebleven om hetgeen ze geleerd heeft in praktijk te blijven gebruiken. Een aantal weken na de cursus staat de teller al op 18 kg afgevallen. 

Combinatie

Doormiddel van de cursus heeft Ciska geleerd bewuster om te gaan met voeding en sport/bewegen. Krachttraining, een onderdeel van het myline programma deed ze voorheen dan ook nooit. Tijdes de cursus is ze begonnen met 2 keer per week spierversterkende oefeningen en ze heeft hier nu ook echt plezier in. Ze merkt dat ze er veel actiever van is geworden in het dagelijkse leven. 

Positief denken

Ciska heeft een goed ritme gevonden op dit moment. Ze is een stuk positiever geworden in haar denken en handelen. De myline maaltijden zijn heel goed te combineren met haar gezin, wat het een stuk makkelijker maakt in planning. De verwachtingen die ze voorafgaand aan haar deelname had zijn meer dan meegevallen, het resultaat is beter dan ze gedroomd had. Ze kan gewoon weer in alle winkels die ze wilt winkelen. 

De groepsbijeenkomsten hebben haar erg geholpen bij het resultaat, het werkt heel erg motiverend als je met andere mensen samen naar een doel werkt. Andere mensen herkennen de problemen die je hebt of tegenkomt en ze kunnen je steunen in de moeilijke momenten. 

Belangrijk is dat je zelf moet willen, 100% erachter staan dat is haar advies voor toekomstige myliners.

Terneuzen

Vliegende Vaart 1
4537 DH Terneuzen
0115 - 697 773
info@healthcenterbodyline.nl

PHILIPPINE
Strandgaper 9B
4553 CA - Philippine
bauke@healthcenterbodyline.nl

nieuwsbrief ontvangen?

Hulst

Spoorweg 2
4561 XZ Hulst
0114-321252
infohulst@healthcenterbodyline.nl
nieuwsbrief ontvangen?

Philippine

Strandgaper 9B
4553 CA Philippine

bauke@healthcenterbodyline.nl
nieuwsbrief ontvangen?

Oostburg

Pastoor van Genklaan 6
4501 AJ Oostburg

oostburg@healthcenterbodyline.nl
nieuwsbrief ontvangen?

Cadzand

Vlamingpolderweg 3a
4506HZ Cadzand
0115 - 697 773
info@healthcenterbodyline.nl

In een mooie ruimte in het pand van Moio Beach met uitzicht op het strand bieden wij yoga lessen aan en verzorgen wij Bootcamp lessen op het strand.