Coach MYLINE Bert Buijs

Coach Bert Buijs:

Bert Buijs  

Als coach ben ik erg blij met de myline cursus. De duidelijke structuur van de cursus en de stimulans om met een groep samen naar een zelfde doel te werken zorgt voor hele mooie resultaten. Doordat de deelnemers het zelfde doel voor ogen hebben motiveren ze elkaar om dit te behalen. Als coach probeer ik  te sturen in het maken van de juiste keuzes en breng onderscheid in feiten en fabels over voeding. Met de overvloed aan informatie uit alle verschillende media weten veel mensen niet meer wat goed of slecht is en hoe het lichaam daadwerkelijk werkt.  Myline geeft deelnemers enerzijds een vaste structuur tijdens de 8 weken cursus en anderzijds wordt de cursisten geleerd hoe ze na de 8 weken cursus de juiste keuzes kunnen maken.

Mijn persoonlijke ervaring is dat deelnemers gemiddeld 6kg afvallen per cursus. Als je daarnaast ziet hoe blij mensen zijn met het resultaat, geeft dat als coach een voldaan gevoel!

Terneuzen

Vliegende Vaart 1
4537 DH Terneuzen
0115 - 697 773
info@healthcenterbodyline.nl

PHILIPPINE
Strandgaper 9B
4553 CA - Philippine
bauke@healthcenterbodyline.nl

nieuwsbrief ontvangen?

Hulst

Spoorweg 2
4561 XZ Hulst
0114-321252
infohulst@healthcenterbodyline.nl
nieuwsbrief ontvangen?

Philippine

Strandgaper 9B
4553 CA Philippine

bauke@healthcenterbodyline.nl
nieuwsbrief ontvangen?

Oostburg

Pastoor van Genklaan 6
4501 AJ Oostburg

oostburg@healthcenterbodyline.nl
nieuwsbrief ontvangen?

Cadzand

Vlamingpolderweg 3a
4506HZ Cadzand
0115 - 697 773
info@healthcenterbodyline.nl

In een mooie ruimte in het pand van Moio Beach met uitzicht op het strand bieden wij yoga lessen aan en verzorgen wij Bootcamp lessen op het strand.