Elly & Ilse

Moeder en dochter

Samen zijn ze eind maart gestart met de 8-weekse cursus. Beide hadden in het verleden al verschillende dieten gedaan zonder het gewenste resultaat. Elly en Ilse waren heel nieuwsgierig of dat met myline wel zou lukken. 

Succes

Gelukt is het zeker. Elly viel in 8 weken 8,5 kg af en Ilse is 11,6 kg lichter. Super mooie resultaten waar ze natuurlijk heel blij mee zijn. Wat het meeste is meegevallen zijn de normale maaltijden. Alle ingredienten zijn in elke supermarkt te koop. De recepten zijn eenvoudig maar erg lekker en heel goed te combineren met een gezin. 

Bewust eten

Het bewuster eten, minder zout gebruiken en meer kruiden gebruiken is zeer goed bevallen. Voor Ilse, die koken niet echt omarmde, zijn de recepten een makelijke stap gebleken om meer uit voeding te halen. Ze leerde om vrijer met voeding om te gaan en nieuwe recepten en manieren te ontdekken om maaltijden te maken. 

Lichamelijke vooruitgang

De combinatie van bewegen en de aandacht voor voeding is zeer goed bevallen. Elly merkt duidelijk dat haar lichamelijke klachten zijn afgenomen en haar conditie is verbeterd. Ilse heeft door het trainen in de fitness ontdekt dat ze sporten leuker is gaan vinden en een goede opstap is naar het volgen van andere groepslessen. 

Ze gaan beiden door met de maandelijkse myline club bijeenkomst, dit ook om de welkome stok achter de deur te houden. 

Terneuzen

Vliegende Vaart 1
4537 DH Terneuzen
0115 - 697 773
info@healthcenterbodyline.nl

PHILIPPINE
Strandgaper 9B
4553 CA - Philippine
bauke@healthcenterbodyline.nl

nieuwsbrief ontvangen?

Hulst

Spoorweg 2
4561 XZ Hulst
0114-321252
infohulst@healthcenterbodyline.nl
nieuwsbrief ontvangen?

Philippine

Strandgaper 9B
4553 CA Philippine

bauke@healthcenterbodyline.nl
nieuwsbrief ontvangen?

Oostburg

Pastoor van Genklaan 6
4501 AJ Oostburg

oostburg@healthcenterbodyline.nl
nieuwsbrief ontvangen?

Cadzand

Vlamingpolderweg 3a
4506HZ Cadzand
0115 - 697 773
info@healthcenterbodyline.nl

In een mooie ruimte in het pand van Moio Beach met uitzicht op het strand bieden wij yoga lessen aan en verzorgen wij Bootcamp lessen op het strand.