Ivo | Van een kast vol verschillende maten kleding naar een nieuwe garderobe.

Ivo startte 19  mei 2016 met de myline cursus. Na 8 weken was hij 12,1 kilo kwijt en ondertussen is zijn totale gewichtsafname maar liefst 13.3 kilo. Wat natuurlijk een super prestatie is. 

Regelmaat

Het regelmatige eten, tijd en aandacht nemen voor je voeding en bewust worden van je voeding zijn de punten waar Ivo heet meeste aan heeft gehad. Hij heeft een druk bestaan met onregelmatige werktijden, wat vaak ook voor inbalans zorgde in zijn eetschema. Tijdens en ook na de cursus heeft hij de structuur van myline goed vastgehouden wat hem de regelmaat die hij nodig heeft. 

Grote veranderingen

Ivo is veel actiever geworden in zijn dagelijkse bezigheden en voelt zich veel fitter en vitaal. De veranderingen in zijn eetgewoonten zit vooral in minder gebrek van boter, verandering van beleg op zijn brood en een omschakeling naar volkoren producten. Waar hij vroeger voor "witte" producten koos, voert nu volkoren de boventoon. Als laatste is Ivo meer vis gaan eten dan hij gewend was, maar dat kan natuurlijk ook niet anders in Zeeland. 

Thuisfront

Hij geeft aan dat het voor myline deelnemers belangrijk is dat het thuisfront ook meewerkt. Als je moeilijke momenten hebt is het fijn als er iemand is die je steunt en mee gaat in het gezonde eetpatroon. 

Ivo had veel verschillende maten kleding in zijn kast hangen maar ondertussen is hij aan een nieuwe garderobe toe. Hij is met zijn spijkerbroeken van maat 38 naar 33-34 gegaan. 

Terneuzen

Vliegende Vaart 1
4537 DH Terneuzen
0115 - 697 773
info@healthcenterbodyline.nl

PHILIPPINE
Strandgaper 9B
4553 CA - Philippine
bauke@healthcenterbodyline.nl

nieuwsbrief ontvangen?

Hulst

Spoorweg 2
4561 XZ Hulst
0114-321252
infohulst@healthcenterbodyline.nl
nieuwsbrief ontvangen?

Philippine

Strandgaper 9B
4553 CA Philippine

bauke@healthcenterbodyline.nl
nieuwsbrief ontvangen?

Oostburg

Pastoor van Genklaan 6
4501 AJ Oostburg

oostburg@healthcenterbodyline.nl
nieuwsbrief ontvangen?

Cadzand

Vlamingpolderweg 3a
4506HZ Cadzand
0115 - 697 773
info@healthcenterbodyline.nl

In een mooie ruimte in het pand van Moio Beach met uitzicht op het strand bieden wij yoga lessen aan en verzorgen wij Bootcamp lessen op het strand.