Piet | Leeftijd speelt geen rol, 74 jaar en dankzij myline 14 kg kwijt.

Piet sportte al een jaar bij Bodyline toen hij Anita aanspraak op een dag. Hij verbaasde zich over het feit dat hij na een jaar trainen nog niks was afgevallen. Anita wees hem op myline en hoewel Piet er niet meteen vertrouwen in had, begon hij toch vol motivatie met de cursus.

Precies volgen

Piet was wel enorm gemotiveerd om te werken aan zijn gewicht en gezondheid dus begon goed aan de myline cursus. Na 5/6 weken zat hij al op zijn eerste streefgewicht. Dit mede door zijn motivatie en het feit dat hij de cursus tot op de details precies volgde. Geen extra grammetje eten of drinken heeft hij genomen, maar heeft zich precies aan het programma gehouden, een hele knappe prestatie!  

Structuur

De structuur van de cursus werkte voor Piet enorm goed. Duidelijke richtlijnen die je kan volgen, wel geeft Piet aan dat je eigen motivatie goed moet zijn. Natuurlijk is er de steun van je coach en van de groep, maar het moet uiteindelijk wel uit jezelf komen. Thuis werd er bij Piet ook goed meegedaan en dankzij het gezonde eten is zijn echtgenote inmiddels ook afgevallen. 

Piet zegt het programma absoluut aan te bevelen aan iedereen, zelf gebruikt hij de recepten nog dagelijks namelijk. Uteindelijk is Piet ruim 14 kg afgevallen en het is zelfs zo dat hij meer is gaan eten om op gewicht te kunnen blijven, wat een top resultaat. 

300_piet.jpg

 

Terneuzen

Vliegende Vaart 1
4537 DH Terneuzen
0115 - 697 773
info@healthcenterbodyline.nl

PHILIPPINE
Strandgaper 9B
4553 CA - Philippine
bauke@healthcenterbodyline.nl

nieuwsbrief ontvangen?

Hulst

Spoorweg 2
4561 XZ Hulst
0114-321252
infohulst@healthcenterbodyline.nl
nieuwsbrief ontvangen?

Philippine

Strandgaper 9B
4553 CA Philippine

bauke@healthcenterbodyline.nl
nieuwsbrief ontvangen?

Oostburg

Pastoor van Genklaan 6
4501 AJ Oostburg

oostburg@healthcenterbodyline.nl
nieuwsbrief ontvangen?

Cadzand

Vlamingpolderweg 3a
4506HZ Cadzand
0115 - 697 773
info@healthcenterbodyline.nl

In een mooie ruimte in het pand van Moio Beach met uitzicht op het strand bieden wij yoga lessen aan en verzorgen wij Bootcamp lessen op het strand.