Wat is sportvasten?

Fittergy Sportvasten is anders, revolutionair, wetenschappelijk onderbouwd en vooral heel succesvol

Meer dan 30.000 gedreven mensen in Nederland en Duitsland hebben de trainingsmethode van medisch bioloog Remco Verkaik inmiddels omarmd. Door een specifieke combinatie van sporten, sapvasten en het gebruik van bepaalde voedingssupplementen worden je spieren en lever getraind in het verbruiken van vet in plaats van suiker. Dit heeft een enorm gunstig effect op je lichaam. Je voelt je na 10 dagen al fitter en energieker! Je verliest gewicht en je sportprestaties verbeteren. Ook in je dagelijkse werkzaamheden ervaar je meer focus en scherpte. 

Het Fittergy Sportvasten startpakket bestaat uit afbouwen, sapvasten en opbouwen. Het 10-daagse programma begint met drie afbouwdagen waarin je specifieke aanpassingen doet in je voeding. Vervolgends ga je 1 tot 3 dagen sapvasten. In de afrondende vier dagen bouw je de voeding weer gecontroleerd op. Tijdens het gehele programma sport je iedere dag op een bepaalde intensiteit, deze wordt persoonlijk door je coach bepaald. Zodra je suikerverbranding is omgezet naar vetverbranding heb je het doel van de kuur, de metabolic switch, bereikt. Je nieuwe lifestyle is begonnen!

De Fittergy Sportvasten methodiek zorgt er voor dat jouw lichaam de switch maakt van suiker- naar vetverbranding in slechts 10 dagen tijd!

400_actie_01_hr.jpg

Fittergy Sportvasten verbetert je totale energie en fitheid. Een belangrijk onderdeel daarvan is gewichtvermindering.

Vrouwen verliezen gemiddeld 2 tot 4 kilo gewicht. De buikomtrek neemt daarbij 3 tot 5 centimer af. Bij mannen is het gewichtverlies gemiddeld 4 tot 6 kilo. De buikomtrek neemt daarbij 4 tot 7 centimer af. Uit onderzoek blijkt dat het verloren gewicht door onze methode ook daadwerkelijk uit vet bestaat. In combinatie met een goed natraject krijg je er spiermassa bij, plus dat je nog meer vet verliest. Verder zorgt de switch naar vetverbranding bij veel mensen voor een verlaging van het cholesterol en bloeddruk en dus een verbetering van de algehele conditie en gezondheid. 

Voor wie is Sportvasten geschikt?

Herken jij jezelf in 1 of meerdere van de onderstaande punten? Dan is sportvasten zeker geschikt voor jou! 

  • Behoefte aan zoet eten of moeten eten
  • Te hoog vetpercentage ( terwijl je gezond en netjes eet)
  • Dipjes/ wisselend energieniveau gedurende de dag
  • Last van vermoeidheid
  • Het niet (lang) kunnen volhouden van duurinspanningen
  • Behoefte aan koolhydraten tijdens lange inspanningen
  • Langzaam herstel na (zware) trainingen

Goede begeleiding is essentieel om de best mogelijke resultaten te behalen.

Sportvasten is een trainingsmethode die onder begeleiding van een gediplomeerde Sportvastencoach wordt gegeven. Zelfstandig gaan sportvasten, zonder begeleiding, is niet mogelijk. Wij vinden dat goede begeleiding essentieel is om de best mogelijke resultaten te behalen. Wanneer je hebt besloten te willen gaan Sportvasten , is de eerste stap het vinden van een Sportvastencoach die bij jou past. 

We hebben bij Bodyline healthcenter 2 coaches: Anita Boone en Ingeborg de Booy. Bij de kennismaking met je coach zal de coach kijken of je in de juiste conditie bent om te kunnen Sportvasten. Is dit toch nog niet het geval dan kan je coach je helpen met een voortraject waarin je wordt voorbereid op het Sportvasten programma. Ook krijg je alles uitgelegd over de werking van het programma, het protocol en het supplementenpakket. Samen stemmen jullie af wanneer je gaat starten met het programma. Dan is het zover: de uitdaging gaat beginnen!! 

Heb je interesse of vragen over Sportvasten, neem dan contact op met Anita: anita@healthcenterbodyline.nl Houdt ook onze site in de gaten voor informatieavonden of acties. 

Terneuzen

Vliegende Vaart 1
4537 DH Terneuzen
0115 - 697 773
info@healthcenterbodyline.nl

PHILIPPINE
Strandgaper 9B
4553 CA - Philippine
bauke@healthcenterbodyline.nl

nieuwsbrief ontvangen?

Hulst

Spoorweg 2
4561 XZ Hulst
0114-321252
infohulst@healthcenterbodyline.nl
nieuwsbrief ontvangen?

Philippine

Strandgaper 9B
4553 CA Philippine

bauke@healthcenterbodyline.nl
nieuwsbrief ontvangen?

Oostburg

Pastoor van Genklaan 6
4501 AJ Oostburg

oostburg@healthcenterbodyline.nl
nieuwsbrief ontvangen?

Cadzand

Vlamingpolderweg 3a
4506HZ Cadzand
0115 - 697 773
info@healthcenterbodyline.nl

In een mooie ruimte in het pand van Moio Beach met uitzicht op het strand bieden wij yoga lessen aan en verzorgen wij Bootcamp lessen op het strand.