samenwerkingen

Huurders pand Terneuzen

 

Burny's Hair & Spa

Burny’s is niet zomaar een kapsalon maar een plaats waar haar en beleving samenkomen. Altijd de laatste innovaties in haar en haarverzorging maken ons een van de meest onderscheidende kappers in Nederland en België. Door onze onmiskenbare en onderscheidende kwaliteit in coupe en haarkleur garanderen wij absolute kwaliteit in haar en beleving. Gevestigd in het mooie Zeeuws Vlaanderen waar fijnproevers en kwaliteit zoekers uit alle windstreken samen komen om van de kwaliteit van het leven te genieten weten vele mensen uit de Benelux ons inmiddels te vinden. Samen met L’Oréal Professionnel, Shu Uemura en Kérastase maken wij “haute couture” in haar!

www.burnys.nl

Anqelique Beautycare

Bent u op zoek naar een mooiere, frissere en jongere versie van uzelf? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons team is gespecialiseerd in: krachtige behandelingen met zeer werkzame bestanddelen, uw huid in hogere versnelling te zetten/ uw huidstofwisseling te activeren met speciale producten, Inzetten van zeer geavanceerde apparatuur om een nog beter resultaat te behalen, biologische huidverjonging met duidelijk aantoonbaar resultaat, persoonlijke aandacht en attentie te geven. Dit kan op verschillende prijs nivo 's zodat wij voor iedereen een behandeladvies op maat kunnen maken. Komt u voor t eerst bij ons dan krijgt u als eerste een uitgebreide huidscan met onze MAC scan. Dit is een volledig computer gestuurd programma waarmee wij uw huid in de diepte kunnen bekijken. Rekening houdend met deze resultaten en uw wensen bieden wij u een volledig passend huidadvies aan.

www.angeliquebeautycare.nl

Fysiotherapie Haak & Lippens

Sinds februari 2014 heeft Fysiotherapie Haak & Lippens een nieuwe vestiging in Terneuzen, vlak naast fitness Health Center Bodyline. Door deze unieke ligging kan extra aandacht geven worden aan advies en begeleiding bij bewegen en sporten. Naast de praktijk in Terneuzen, heeft Fysiotherapie Haak & Lippens ook een vestiging in Zaamslag en bieden ze fysiotherapie aan huis aan.

www.fysiotherapiehaak.nl

Psychologenpraktijk Maarten Penne

Informatie over Maarten Penne kunt u opzoeken via : www.maartenpenne.nl
e-mail : maarten.penne@planet.nl

Sportbso 2 Move

Sportbso 2 Move is voor kinderen van groep 5 tot en met groep 8 van alle basisscholen in Terneuzen. Zowel in de schoolweken (Ma/di/do naschools) als in vakantieweken wordt een gevarieerd sportprogramma aangeboden. In blokken van 6 a 7 weken worden per dag 2 verschillende sporten/spellen aangeboden. Ons aanbod is variërend van alle bekende en minder bekende sporten zoals turnen, atletiek, steile wandklimmen en veel meer. Met regelmaat sporten we ook buiten de deur zoals bij Skidome en de lokale verenigingen. Kortom de keuze is reuze op onze sportbso!

www.kinderopvangzvl.nl

M-bizz Connect (Maarten de Heus)

Sinds 1 oktober ben ik zelfstandige, het bedrijf heet M-bizz Connect. We doen 3 verschillende zaken, te weten Maritieme dienstverlening, Chauffeursdiensten en Sportmanagement. Vanuit M-bizz Leisure werk ik samen met Bodyline en sportverenigingen waarbij we projectmatig werken om meer mensen te laten ondervinden hoe leuk bewegen is en tevens maken we connecties tussen sport, bedrijfsleven en andere instanties.

Website volgt nog. 

Huurders pand Hulst

 

Kinderfysiotherapie Martine de Nijs

Begeleiden en/of behandelen van kinderen (0-18 jaar) welke in hun motorische ontwikkeling worden belemmerd of bedreigd. Aan de hand van een vraaggesprek en onderzoek wordt bepaald of er een indicatie voor fysiotherapie is. De behandelingen zijn vrij toegankelijk (zonder verwijsbrief) en volledig vergoed vanuit de zorgverzekering.

www.kinderfysiotherapiemartinedenijs

Fysiotherapie bij Bodyline Hulst

Onze gezamenlijke visie is om door middel van onderlinge samenwerking en samenwerking met andere disciplines een zo optimaal mogelijke fysiotherapeutische zorg aan te bieden in de regio. Alle bij Fysiomove aangesloten praktijken zijn lid van het KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie) en lid van Fysio-Omni (een coöperatie, waarbij vrijwel alle eerstelijns fysiotherapiepraktijken van Zeeuws-Vlaanderen zijn aangesloten)

http://www.fysiomove.nl

Wolmoed Tol

Wolmoed Tol is sinds 1985 werkzaam als oefentherapeut Mensendieck. Zij heeft gepraktiseerd in Leeuwarden, Geldrop, Tilburg en op het moment in Hulst. Daarnaast studeerde zij psychologie aan de universiteit in Tilburg. Ze is medical trainer vitaliteitscoach. Wolmoed is nu werkzaam bij Health Center Bodyline in Hulst. Daar geeft zij Pilates lessen, heeft ze een praktijk voor oefentherapie Mensendieck en begeleidt zij mensen als personal trainer vitaliteit. Daarnaast is zij docent/spreker voor personal trainers, fysio- en oefentherapeuten en vitaliteitscoaches. Zij is extern adviseur van en auteur bij het vakblad.

www.healthcenterbodyline.nl

 

 

 

Terneuzen

Vliegende Vaart 1
4537 DH Terneuzen
0115 - 697 773
info@healthcenterbodyline.nl

PHILIPPINE
Strandgaper 9B
4553 CA - Philippine
bauke@healthcenterbodyline.nl

nieuwsbrief ontvangen?

Hulst

Spoorweg 2
4561 XZ Hulst
0114-321252
infohulst@healthcenterbodyline.nl
nieuwsbrief ontvangen?

Philippine

Strandgaper 9B
4553 CA Philippine

bauke@healthcenterbodyline.nl
nieuwsbrief ontvangen?

Oostburg

Pastoor van Genklaan 6
4501 AJ Oostburg

oostburg@healthcenterbodyline.nl
nieuwsbrief ontvangen?

Cadzand

Vlamingpolderweg 3a
4506HZ Cadzand
0115 - 697 773
info@healthcenterbodyline.nl

In een mooie ruimte in het pand van Moio Beach met uitzicht op het strand bieden wij yoga lessen aan en verzorgen wij Bootcamp lessen op het strand.