Rooster   Terneuzen What's Next upcoming classes
Rooster   Hulst What's Next upcoming classes
laatste nieuws
Roosterwijziging Hulst vanaf november Op woensdag en donderdag avond zijn er vanaf november enkele roosterwijzigingen.
Lees verder »
14
Oct
Workshop/lezingen Bodyline Hulst Workshop/lezingen Bodyline Hulst Vorig seizoen zijn wij gestart met het geven van workshops over voeding. We willen dit graag het komende seizoen gaan uitbreiden.
Lees verder »
29
Sep
Nieuwe Spinningfiets in Terneuzen geeft een nieuwe dimentie aan Spinning! Nieuwe Spinningfiets in Terneuzen geeft een nieuwe dimentie aan Spinning! Tomahawk IC7 revolutionaire doorbraak in Spinning training op vermogen. De watteagetest op de IC7 bepaalt je persoonlijke omslagpunt in vermogen (wattage). Vervolgens train je gericht op wattage met behulp van je testresultaat. Door regelmatig te testen, kan je het effect van je trainingen zien.
Lees verder »
20
Sep
BOOTCAMP in Terneuzen en binnenkort ook in Hulst! BOOTCAMP in Terneuzen en binnenkort ook in Hulst! Heb je niet altijd zin om binnen te sporten? En wil je lekker in de buitenlucht bezig zijn, maar niet in je eentje hardlopen? Dan is BOOTCAMP echt iets voor jou!
Lees verder »
23
Aug
17
Jul
Nieuwe programma's voor Kinderen/tieners Bodyline healthcenter twee superleuke nieuwe programma's voor kinderen/tieners van 6 t/m 16 jaar: FunXtion Youngstarz en Born to Move. Bent u als ouder(s) als lid bij ons? Dan ontvangt uw kind bij inschrijving per ouder 1 maand gratis.
Lees verder »
14
Jul

Terneuzen

Vliegende Vaart 1
4537 DH Terneuzen
0115 - 697 773
info@healthcenterbodyline.nl
nieuwsbrief ontvangen?

Hulst

Spoorweg 2
4561 XZ Hulst
0114-321252
infohulst@healthcenterbodyline.nl
nieuwsbrief ontvangen?

algemeen

Healthcenter Bodyline