Rooster   Terneuzen What's Next upcoming classes
Rooster   Hulst What's Next upcoming classes
laatste nieuws
Locatie Hulst gesloten op zondag 15 februari 2015 Op zondag 15 februari is het Carnavalsoptocht in Hulst. Wij zijn daarom op die dag gesloten. Indien u die dag graag wilt sporten dan bent u welkom bij onze collega's in Terneuzen.
Lees verder »
22
Jan
Koesterchallenge reist af naar Turkije Koesterchallenge reist af naar Turkije In het verlengde van de Koesterchallenge reizen naar Frankrijk en Duitsland bieden we een vergelijkbaar sportprogramma met een afsluitende reis naar het prachtige en warme Turkije!
Lees verder »
14
Jan
Hormoonyoga na succes verlengt! Hormoonyoga na succes verlengt! Na veel positieve reacties op de Hormoonyoga les op donderdagochtend in Terneuzen, gaat Hormoonyoga ook in 2015 verder! Wil je er alles over weten? Bekijk de informatie hieronder en ervaar het zelf elke donderdag bij Bodyline healthcenter in Terneuzen!
Lees verder »
14
Jan
Nieuwe jeugdlessen bij Bodyline healthcenter Terneuzen Nieuwe jeugdlessen bij Bodyline healthcenter Terneuzen Het nieuwe jaar is net begonnen. Vaak is een nieuw jaar een frisse start voor veel zaken die ons aangaan. Dit jaar zetten wij onze jeugdlessen in het zonnetje! Door het aanbieden van 2 nieuwe jeugdprogramma’s en het invoeren van een coaching traject bij de KidzFitClub, geven we een kwaliteitsimpuls aan onze jongere doelgroep.
Lees verder »
13
Jan
Zwemlessen aanbod Bodyline healthcenter Zwemlessen aanbod Bodyline healthcenter Bodyline healthcenter biedt al 20 jaar verschillende soorten zwemlessen aan, hieronder een overzicht van de huidige zwemlessen:
Lees verder »
13
Jan
Bootcamp Wallenloop Bootcamp Wallenloop Sport jij ook graag buiten? Dan mag je dit niet missen. Een uitdagende full body work- out op zondag ochtend. Wie durft!
Lees verder »
12
Jan
Effectiever en beter trainen! Effectiever en beter trainen! Combineer verschillende lessen om uw lichaam extra te trainen! lees meer.....
Lees verder »
10
Jan

Terneuzen

Vliegende Vaart 1
4537 DH Terneuzen
0115 - 697 773
info@healthcenterbodyline.nl
nieuwsbrief ontvangen?

Hulst

Spoorweg 2
4561 XZ Hulst
0114-321252
infohulst@healthcenterbodyline.nl
nieuwsbrief ontvangen?

algemeen

Healthcenter Bodyline