Rooster   Terneuzen What's Next upcoming classes
Rooster   Hulst What's Next upcoming classes
laatste nieuws
Openingstijden feestdagen 2014/2015 Openingstijden feestdagen 2014/2015 Bodyline healthcenter hanteert aangepaste openingstijden rondom de kerstdagen en jaarwisseling. Bekijk hier de details.
Lees verder »
27
Nov
Testlessen Tomahowak IC7 Spinningfiets Testlessen Tomahowak IC7 Spinningfiets Volg je Spinninglessen bij Bodyline Terneuzen en wil je je FTW % juist instellen, doe dan de test!
Lees verder »
19
Nov
NIEUW : fietstenue van Bodyline healthcenter NIEUW : fietstenue van Bodyline healthcenter Nu in heren en dames modellen! Comfortabele fietskleding voor binnen en buiten!
Lees verder »
3
Nov
Gezocht : Aquarobic instructeur Gezocht : Aquarobic instructeur Ben jij sportief, sta je graag voor een groep en lijkt het je leuk om les te geven in het water?
Lees verder »
3
Nov
Sportvasten : Maak kennis met Sportvasten! Sportvasten : Maak kennis met Sportvasten! Sportvasten is de methode om je leven een nieuwe impuls te geven en om een gezond gewicht te bereiken en te behouden. Sportvasten is geen dieet. Het is een 10-daagse trainingsmethode waarbij de spieren en de lever worden getraind in het verbruik van vet in plaats van suiker (de metabolic switch).
Lees verder »
3
Nov

Terneuzen

Vliegende Vaart 1
4537 DH Terneuzen
0115 - 697 773
info@healthcenterbodyline.nl
nieuwsbrief ontvangen?

Hulst

Spoorweg 2
4561 XZ Hulst
0114-321252
infohulst@healthcenterbodyline.nl
nieuwsbrief ontvangen?

algemeen

Healthcenter Bodyline