Keuzewijzer

ik wil graag
AFVALLEN
ik wil mij
FIT VOELEN!
ik wil een betere
CONDITIE
ik heb een
ANDER DOEL?
B-Vitality Terneuzen Hulst
Bauke Boon

Leuk dat je gekozen hebt voor B-Vitality

Wil je eens een proefles of wat meer info aanvragen dan kun je bij mij terecht.

We hopen je binnenkort te zien bij Bodyline

Bauke Boon

Het B-vitality programma is voor iedereen die graag fitter, sterker, strakker en slanker wil worden. U volgt 12 weken een intensief programma waarin u gecoacht en getraind wordt op het gebied van voeding en beweging! Omdat we met kleine groepjes werken van maximaal 5 personen is er veel ruimte voor individuele begeleiding.  

Naast het sporten en de voedingseducatie werken we samen met Indigo. Indigo ondersteunt het mentale proces voor iedereen die hiervoor in aanmerking komt. Na een intake door een psycholoog van Indigo wordt bepaald of de 'Denk je slank' cursus bijdraagt aan de gedragdsverandering die nodig is je doel te behalen. De 'Denk je slank' cursus bestaat uit 6 groepsbijeenkomsten van 90 minuten.  Door de combinatie van het sporten, gezonde voeding en de mentale ondersteuning liggen je doelen binnen handbereik.

Vitaliteit is meer dan gezond zijn. Het is fysieke, emotionele en mentale vrijheid om ons te blijven ontwikkelen om zo de kwaliteit van ons leven te verhogen. Het gaat er om dat je bewust bent van wat je doet en dat je je gedrag kunt veranderen wanneer nodig. We leren beter eten, verantwoord bewegen en nog meer.
 
Het programma begint met individuele intake van een half uur waarbij uw beginsituatie wordt vastgelegd, trainingsdoelen worden besproken en er wordt kennis gemaakt met de trainer.

Mogelijke trainingsdoelen: - Afvallen - Gezonde levenstijl aanleren - Fitter worden - Meer energie verkrijgen - Voorbereiding op Sportvasten 

De trainingen zijn opgedeeld in 4 blokken, waardoor je elke 3 weken opnieuw wordt geintroduceert aan een andere manier van trainen. Daarnaast ga je opzoek naar vormen van sport en bewegen die jou motiveren actief te blijven. De sessie duurt 90 minuten en is 1 maal per week in groepsverband. 

Naast 60 minuten sporten, wordt er 30 minuten besteed aan coaching en educatie. Denk hierbij aan voeding, gezonde lifestyle, rust en ontspanning. Naast het gezamelijk moment verwachten wij dat de deelnemers 2 keer per week zelfstandig trainen om resultaat te halen.

Heb jij er zin in? Neem dan snel contact met ons op!

888_0051_146_189.png

Bodyline Events Terneuzen Hulst Oostburg
Bauke Boon

Leuk dat je gekozen hebt voor Bodyline Events

Wil je eens een proefles of wat meer info aanvragen dan kun je bij mij terecht.

We hopen je binnenkort te zien bij Bodyline

Bauke Boon
GRIT Strength Terneuzen Hulst
Urmelon Martis

Leuk dat je gekozen hebt voor GRIT Strength

Urmelon Martis

Afbeeldingsresultaat voor grit strength

Dit is een zeer uitdagende workout, geschikt voor iedereen die serieus aan zijn of haar fitheid wil werken.

Het is een intensieve 30-minuten durende team training waarbij je de grote spiergroepen behoorlijk aanpakt met gebruik van de gewichten en een step.

LES MILLS GRIT™STRENGTH is ontwikkeld om je trainingsschema compleet te maken. Doe GRIT STRENGTH één of twee keer per week en het levert je fantastisch resultaat op! 

Wat heb je nodig;

Gewoon, normale sportkleding en natuurlijk genoeg water, een handdoek en de juiste instelling. Wij zorgen voor de rest!

Al onze programma's zijn ontworpen op basis van bewegingen volgens de laatste wetenschapstechnieken. Je kunt er altijd zeker van zijn dat een workout vooraf uitgebreid is getest om de veiligheid en het trainingsresultaat te waarborgen.

Als je gezondheidsproblemen hebt, overleg dan eerst met een arts voor je aan Les Mills GRIT™STRENGTH deelneemt.

les mills Gritt Strength

 

Afbeeldingsresultaat voor grit strength

 

 

Pump short Terneuzen Hulst
Bauke Boon

Leuk dat je gekozen hebt voor Pump short

Wil je eens een proefles of wat meer info aanvragen dan kun je bij mij terecht.

We hopen je binnenkort te zien bij Bodyline

Bauke Boon

BODYPUMP short is een verkorte BODYPUMP les van 45 minuten. Deze les wordt gecombineerd met aansluitend CXWORX, zodat je in 75 minuten een full-body en core work-out achter de rug hebt! Uiteraard kan je ook alleen de BODYPUMP short volgen zonder de combinatie te maken.

BODYPUMP is de originele barbell les die je hele lichaam versterkt. Deze 60 minuten durende workout daagt al je belangrijke spiergroepen uit met behulp van de beste krachtoefeningen, zoals squats, presses, lifts en curls. Fantastische muziek, professionele instructeurs en jouw eigen gewichtkeuze inspireren je om de resultaten te behalen waar je naar streeft - en snel! Zoals bij alle andere Les Mills programma's, wordt een les elke 3 maanden vernieuwd met nieuwe muziek en nieuwe choreografie.
EEN TYPISCHE LES BODYPUMP is ontwikkeld om je kracht en uithoudingsvermogen in de grote spiergroepen te verbeteren en daarbij zoveel mogelijk calorieën te verbranden om een maximaal effect te behalen. Door de zorgvuldig gekozen muziektracks wordt de les echt een feestje en vergeet je snel dat je met een workout bezig bent. Een reguliere les duurt 60 minuten.
Effecten en voordelen van BODYPUMP

 • Helpt je 600 calorieën per les te verbranden lichaamsvet te verliezen
 • Verbetert je kracht
 • Verbetert je algehele conditie
 • Vormt en toont je spieren
 • Verbetert je botdichtheid (helpt botontkalking te voorkomen)
 • Laat je sterk en vol zelfvertrouwen voelen

BODYPUMP... de snelste manier om 'in vorm' te komen. Ben jij onze volgende BODYPUMP ster?! 

Voor meer informatie zie http://www.lesmills.nl/

888_0045_159.png

Reuma fitness Terneuzen
Bauke Boon

Leuk dat je gekozen hebt voor Reuma fitness

Wil je eens een proefles of wat meer info aanvragen dan kun je bij mij terecht.

We hopen je binnenkort te zien bij Bodyline

Bauke Boon

Reuma fitness is een begeleid trainingsuur voor deelnemers die, wegens reumatische klachten, beperkt zijn in hun bewegen. Binnen de reuma fitness wordt u begeleid door een 4+ instructeur die middels verschillende trainingsvormen u fit houdt.

Er wordt getraind op de volgende onderdelen:

 • Uithoudingsvermogen
 • Spierversterking
 • Balans
 • Coördinatie
 • Behendigheid
 • Motoriek
 • Stabiliteit

Naast de traditionele fitnessapparatuur wordt er, afgestemd op de deelnemer, gebruik gemaakt van trainingsvormen met ballen, tubes, steps etc.

Er is ruimte voor een individuele aanpak binnen de groep, zodat iedereen een prettige training ervaart.

Kom gerust eens meedoen aan een les of neem vooraf contact op.

888_0016_1.png

Senioren Fitclub Terneuzen Hulst

Een actieve levensstijl heeft een positieve invloed op de dagelijkse fitheid. Tevens draagt het bij aan het voorkomen van een aantal veel voorkomende ziektebeelden.
 
Voorbeelden hiervan zijn:
  verlies van kracht, lenigheid en coördinatie
  osteoporose (botontkalking met als gevolg broze botten)
  diabetes
  hogere bloeddruk
  het verminderde vermogen van de longen om zuurstof op te nemen
  toename vetmassa


De senioren fitclub kunt u op het rooster, in de kolom “fitness”  terugvinden. Dit zijn gereserveerde tijdstippen voor de senioren fitness.
De les bestaat uit 25 minuten cardio training, 25 minuten spierversterking en 10 minuten mobiliserende-en stretch oefeningen. Het motto is “actief bezig zijn”, de muziek komt uit de jaren ’50 / ’60 / ’70 en de sfeer is gezellig. Kortom, zeker de moeite waard om hier als senior eens aan deel te nemen.
Naast de Senioren Fitness, zijn er nog een aantal sportieve activiteiten die populair zijn onder de senioren, namelijk:
  Aquarobics 
  Easy Cycling
  Body Vive
  Pilates easy flow
  Vrijzwemmen
Naar eigen inzicht kunt u ook deelnemen aan andere activiteiten. Wij adviseren u graag. Ouder worden is een natuurlijk proces, inactief zijn is dat niet. Kortom, blijf in beweging!

888_0014_3_6.png

Spinning Terneuzen Hulst
Bauke Boon

Leuk dat je gekozen hebt voor Spinning

Wil je eens een proefles of wat meer info aanvragen dan kun je bij mij terecht.

We hopen je binnenkort te zien bij Bodyline

Bauke Boon

Dit is een gevarieerde fietstraining van 60 minuten die begint met een warming-up en gevolgd wordt door intervaltraining. De gebruikte variaties zijn; zittende klim, staande klim, zittend tempo, zittende versnelling, staande versnelling, isolaties en Jumps. De trainingsintensiteit ligt tussen de 65% en 85% van uw maximale vermogen. De hartslagmeter is hierbij een belangrijk meetinstrument. Door gebruik te maken van hartslagmeters kunnen wij u tijdens de training hierop het beste coachen.

Gedurende de komende 4 maanden bieden wij 4 soorten trainingen aan. Welke wij iedere dan 4 weken achter elkaar als zelfde les geven. Het doel is het lichaam er aan te laten wennen / aanpassen (verbeteren). Daarna wisselen wij  naar de volgende training.

Threshold Training (“verschuiven” omslagpunt)

 • tempo:  voornamelijk tussen 60 en 90 rpm
 • kleurzones: voornamelijk groen en geel
 • karakter:  rond omslagpunt, proberen lichaam aan het verzuren te laten wennen.

Doel: in deze les trainen we tegen de anaerobe drempel (verzuring)  aan: de les voelt zwaar maar je hebt nog genoeg zuurstof om de training te volgen. Je traint hiermee je lichaam om het punt van verzuring uit te stellen. Je kunt dan harder fietsen met dezelfde inspanning. Je lichaam wordt dus efficiënter in het gebruik van energie.

Power training (kracht training)

 • tempo:  tussen 50 en 120 rpm
 • kleurzones: alle kleuren
 • karakter: klim training

Doel: in deze les trainen we de beenspieren; ze worden sterker en krachtiger, en  we trainen het uithoudingsvermogen: je lichaam kan meer zuurstof naar de spieren voeren en tegelijkertijd meer afvalstoffen afvoeren

 Interval training (uithoudingsvermogen door interval)

 • tempo: tussen 60 en 100 rpm
 • kleurzones: alle kleuren
 • karakter: afwisselen van weerstand, snelheid en sprints

Doel: het verhoogt de maximale zuurstof opname in je lichaam (Vo2Max), je stimuleert een hogere vetverbranding en het verbetert de verbranding in rust (rustmetabolisme)

Endurence training (verbeteren van souplesse)

 • tempo: tussen 80 en 120 rpm
 • kleurzones: blauw, groen en geel
 • karakter: duurtraining op hoog tempo

Doel: je leert om op een hoge cadans te fiets waardoor je spieren wennen aan een langdurige belasting. De zuurstofopname in de benen  wordt hiermee verbeterd. De spanning en ontspanningsmomenten worden beter geautomatiseerd. Geeft een hoger rendement in prestatie).

HULST

maandag

dinsdag

woensdag

donderdag

vrijdag

zaterdag

zondag

9.00

interval

 

power

 

interval

 

power

 

 

 

 

 

 

 

 

19.00

 

 

interval

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

20.00

interval

endurance

threshold

power

 

 

 

               

TERNEUZEN

maandag

dinsdag

woensdag

donderdag

vrijdag

zaterdag

zondag

9.15

threshold

 

interval

 

power

endurance

interval

 

 

 

 

 

 

 

17.45

endurance

 

 

 

 

 

 

18.45

 

 

rpm

 

 

 

 

rpm

threshold

 

endurance

 

 

 

19.45

 

 

 

 

 

 

 

19.30

power

 

threshold

 

 

 

 

                               

                                           

   888_0012_104_25.png

 

<td nowrap="nowrap" style="width: 74.0pt; border: solid w

TERNEUZEN

maandag

dinsdag

woensdag

donderdag

vrijdag

zaterdag

zondag

9.15

power

 

interval

 

power

endura

Viking run Terneuzen Hulst
Bert Buijs

Leuk dat je gekozen hebt voor Viking run

Bert Buijs

Dit is een full body training voor mannen en vrouwen op alle niveaus. Je sport lekker buiten en in een groep, waarbij je in je eigen tempo en intensiteit mee kunt doen. Deze training is fun en functioneel en hart-, kracht- en spierversterkend. We werken aan uithoudings- en doorzettingsvermogen, aan rompstabiliteit en de juiste manier van bewegen.

Maar...................plezier staat voorop!

Aquarobics Terneuzen Hulst
Jeanet Korstanje

Leuk dat je gekozen hebt voor Aquarobics

Jeanet Korstanje

Aquarobic is een uitstekende bezigheid voor het vergroten van het uithoudingsvermogen. Tevens wordt er gewerkt aan het verbeteren van het coördinatievermogen en het vergroten van kracht en lenigheid. De muziek heeft tijdens deze vorm van bewegen een ondersteunende en stimulerende functie. Het water en de muziek geven het aquarobic een geheel eigen karakter. 

Het grote voordeel van aquarobic is, dat lichamelijke inspanning in het water minder moeite kost dan op de kant, anderzijds worden oefeningen zwaarder door de weerstand van het water. Ondanks die grotere belasting worden gewrichten en spieren ontzien door de opwaartse kracht van het water. De kans op blessures is derhalve minimaal.

Aquarobic stelt niet veel eisen, ook als u niet goed kunt zwemmen, kunt u gerust meedoen want ons zwembad heeft een diepte van 1.20m. 

Het water en de muziek geven het aquarobic een geheel eigen karakter.

Tijdens deze training zijn er 3 piek momenten waarbij de hartslag flink omhoog gaat. Het tempo van de muziek is hierop aangepast en ligt hoger dan bij niveau 1. Ook de muziekkeuze is afgestemd op de intensiteit van de les en is veelal hedendaags/top 40. 

888_0052_69.png

Aquarobics level 1 Terneuzen Hulst
Jeanet Korstanje

Leuk dat je gekozen hebt voor Aquarobics level 1

Jeanet Korstanje

Aquarobic is een uitstekende bezigheid voor het vergroten van het uithoudingsvermogen. Tevens wordt er gewerkt aan het verbeteren van het coördinatievermogen en het vergroten van kracht en lenigheid. De muziek heeft tijdens deze vorm van bewegen een ondersteunende en stimulerende functie. 

Het grote voordeel van aquarobic is, dat lichamelijke inspanning in het water minder moeite kost dan op de kant, anderzijds worden oefeningen zwaarder door de weerstand van het water. Ondanks die grotere belasting worden gewrichten en spieren ontzien door de opwaartse kracht van het water. De kans op blessures is derhalve minimaal.

Aquarobic stelt niet veel eisen. Ook als u niet goed kunt zwemmen, kunt u gerust meedoen want ons zwembad heeft een diepte van 1.20m. 

Het water en de muziek geven het aquarobic een geheel eigen karakter. De training duurt 45 minuten en we onderscheiden hierin 2 niveaus:

Niveau 1:

Tijdens deze les zijn er 2 piekmomenten waarbij de hartslag flink omhoog gaat. Het tempo in de muziek is hierop aangepast evenals de muziekkeuze. Het varieert van jaren 70/80 tot hedendaags. 

Deze les is ook zeer toegankelijk voor; startende sporter, zwangeren/net bevallen, (tijdelijke)blessures

888_0053_66.png

Body Balance Terneuzen
Wendy Lazaroms

Leuk dat je gekozen hebt voor Body Balance

Interesse in een Body & Mind les? Ik help je graag met het vinden van een les die bij jou past.

Wendy Lazaroms

BODYBALANCE is de Yoga, Tai Chi, Pilates workout waarbij je flexibiliteit en kracht opbouwt en je een gevoel krijgt van rust en kalmte. Gecontroleerde ademhaling, concentratie en een zorgvuldig gestructureerde series van stretches, bewegingen en houdingen op muziek creëren een holistische workout die het lichaam in een toestand van harmonie en balans brengt. Net als alle andere Les Mills programma's wisselt BODYBALANCE elke drie maanden van choreografie en muziek.

Onderdelen van BODYBALANCE zijn gecontroleerd ademhalen, flexibiliteit, statische kracht, concentratie en meditatie. BODYBALANCE richt zich dus op houding, lenigheid, statische kracht, coördinatie en evenwicht.
Deelnemers aan BODYBALANCE merken al na een paar lessen, door toename in kracht van de rompspieren, dat ze in staat zijn om een correcte lichaamshouding aan te nemen. Daardoor zorgt BODYBALANCE voor een perfecte ontspanning van de schouder en nekspieren. Deelnemen aan deze lessen is voor iedereen mogelijk.
De effecten en voordelen van BODYBALANCE

 • Verbetert de flexibiliteit van de gewrichten en je krijgt een groter bewegingsbereik
 • Verhoogt je core kracht
 • Verbetert je cardiovasculaire functie
 • Helpt je calorieën te verbranden
 • Vermindert je stressniveau
 • Zorgt voor een blijvend gevoel van welzijn en kalmte
 • Helpt je beter te concentreren en verhoogt je bewustzijnsniveau

Ben jij er klaar voor om je 'body & mind' naar een hoger niveau te brengen? Volg dan BODYBALANCE!
Voor meer informatie zie www.lesmills.nl

888_0048_156.png

Body Jam Hulst
Ingeborg van Bremen

Leuk dat je gekozen hebt voor Body Jam

Ingeborg van Bremen

BODYJAM is de cardio-workout waarbij je vrij bent om de sensatie van dans te beleven. Een verslavende mix van de nieuwste dansstijlen op de coolste muziek. Het fun aspect en het cardio aspect zijn bij BODYJAM even belangrijk. Funky instructeurs leren je om je losjes en soepel te bewegen in deze 55 minuten durende les. Zoals bij alle andere Les Mills programma's, wordt een les elke 3 maanden vernieuwd met nieuwe muziek en nieuwe choreografie. Elke nieuwe les is een andere danservaring, afhankelijk van wat nieuw en hot is!

BODYJAM is bedoeld voor iedereen die affiniteit heeft met dansen. Je hoeft echt geen dansprofessional te zijn, want fun staat bij BODYJAM voorop. De bewegingen zijn eenvoudig te volgen, maar zeker niet saai. Beleef deze sensatie op gebied van dans en gooi die heupen los!

 • Effecten en voordelen van BODYJAM
 • Doe de bewegingen na en voel het branden!
 • Maakt je fit en je verbrandt veel calorieën
 • Verbetert je coördinatie
 • Zorgt dat je verslaafd raakt aan dans
 • Voel de emoties van deze unieke vorm van zelfexpressie!

 • Dans jij met ons de sterren van de hemel?

  Voor meer informatie zie www.lesmills.nl

888_0046_158.png

Body Pump Terneuzen Hulst
Bauke Boon

Leuk dat je gekozen hebt voor Body Pump

Wil je eens een proefles of wat meer info aanvragen dan kun je bij mij terecht.

We hopen je binnenkort te zien bij Bodyline

Bauke Boon

BODYPUMP is de originele barbell les die je hele lichaam versterkt. Deze 60 minuten durende workout daagt al je belangrijke spiergroepen uit met behulp van de beste krachtoefeningen, zoals squats, presses, lifts en curls. Fantastische muziek, professionele instructeurs en jouw eigen gewichtkeuze inspireren je om de resultaten te behalen waar je naar streeft - en snel! Zoals bij alle andere Les Mills programma's, wordt een les elke 3 maanden vernieuwd met nieuwe muziek en nieuwe choreografie.

EEN TYPISCHE LES
BODYPUMP is ontwikkeld om je kracht en uithoudingsvermogen in de grote spiergroepen te verbeteren en daarbij zoveel mogelijk calorieën te verbranden om een maximaal effect te behalen. Door de zorgvuldig gekozen muziektracks wordt de les echt een feestje en vergeet je snel dat je met een workout bezig bent. Een reguliere les duurt 60 minuten.

Effecten en voordelen van BODYPUMP

 • Helpt je 600 calorieën per les te verbranden lichaamsvet te verliezen
 • Verbetert je kracht
 • Verbetert je algehele conditie
 • Vormt en toont je spieren
 • Verbetert je botdichtheid (helpt botontkalking te voorkomen)
 • Laat je sterk en vol zelfvertrouwen voelen

BODYPUMP... de snelste manier om 'in vorm' te komen. Ben jij onze volgende BODYPUMP ster?!  

BODYPUMP short is een verkorte BODYPUMP les van 45 minuten. Deze les wordt gecombineerd met aansluitend CXWORX, zodat je in 75 minuten een full-body en core work-out achter de rug hebt! Uiteraard kan je ook alleen de BODYPUMP short volgen zonder de combinatie te maken. 

Voor meer informatie zie http://www.lesmills.nl/

888_0045_159.png

Body Tone Terneuzen Hulst
Marielle Lauret

Leuk dat je gekozen hebt voor Body Tone

Marielle Lauret

BODYTONE is een spierversterkende les die zich richt op het verbeteren van kracht, houding, souplesse, coordinatie en evenwicht.

De doelgroep verhoud zich vooral tot 55+, deelnemers die terugkomen van een blessure, mensen met reuma, fybromialgie of osteoporose. BODYTONE wordt gegeven in een rustige sfeer, met achtergrondmuziek die aansluit bij de doelgroep.

Nieuwsgierig? Kom gerust één van onze lessen bezoeken.

Voor meer informatie over de lessen, mail naar info@healthcenterbodyline.nl

Body Vive Terneuzen Hulst
Christel Verduijn

Leuk dat je gekozen hebt voor Body Vive

Christel Verduijn

BODYVIVE is de low-impact, groepsfitness les waarbij je zelf kunt kiezen hoe hard je wilt trainen. Met behulp van de VIVE tubes word je stap-voor-stap door de les geleid door een speciaal opgeleide instructeur, terwijl je luistert naar meeslepende en inspirerende muziek. En het mooiste van alles: op het einde van de les voel je je als herboren! Net als bij alle andere Les Mills programma's wisselt BODYVIVE elke drie maanden van choreografie en muziek.

EEN TYPISCHE LES

BODYVIVE is een allround low-impact workout waarbij je kunt kiezen hoe hard je wilt trainen. Het is ideaal voor mensen die nog niet zo bekend zijn met groepsfitness, mensen die lang niets aan sport hebben gedaan, mensen die terugkeren van een blessure, zwangere vrouwen en vrouwen die net bevallen zijn en actieve volwassenen die graag de voordelen van een verbeterde conditie, kracht en flexibiliteit willen ervaren.


Effecten en voordelen van BODYVIVE

 • Is goed voor je hart
 • Verbetert flexibiliteit en bewegingsvrijheid
 • Verbetert wendbaarheid en evenwicht
 • Verbetert je houding
 • Helpt je af te vallen door verhoogd calorieverbruik
 • Helpt je kans op bot- en gewrichtsaandoeningen te verlagen
 • Helpt je lekkerder in je vel te laten zitten


Er wordt getraind op de hits uit de jaren '70 & '80. Herkenbare en leuke muziek maken de Body Vive tot een unieke sportsensatie!

VIVE up your life today!

Voor meer informatie: www.lesmilss.nl

 

888_161_body-vive-image-website.jpg

Bodyline Dance Terneuzen Hulst
Bodyline Events Terneuzen Hulst Oostburg
Bauke Boon

Leuk dat je gekozen hebt voor Bodyline Events

Wil je eens een proefles of wat meer info aanvragen dan kun je bij mij terecht.

We hopen je binnenkort te zien bij Bodyline

Bauke Boon
Boksfit Terneuzen Hulst

Leuk dat je gekozen hebt voor Boksfit

Michel Geysels

Trainingen waarin boksen verwerkt wordt zijn populair en niet zonder reden. De effecten en voordelen van bokstrainingen zijn:

 • Snelle verbetering van de conditie
 • Meer zelfvertrouwen
 • Weerbaarder
 • Meer energie
 • Fitter worden
 • Stress verminderend en vooral heel veel FUN! 
 

Boksfit

 • Intensief, explosief en grensverleggend
 • Conditie voor diverse trap- en stoot technieken
 • Veel variatie in combinaties
 • Weerbaarheid verhogend, stress reducerend 
 • Vanaf 14 jaar 
CXWorx Terneuzen Hulst
Jitske Snijder

Leuk dat je gekozen hebt voor CXWorx

Jitske Snijder

CXWORX™ is een 30-minuten durende workout, die het beste van een groepsfitnessles en een Personal Training sessie combineert. CXWORX™ concentreert zich op de midsectie, versterkt en vormt de buik- en bilspieren, terwijl het ook de functionele kracht verbetert en het preventief werkt tegen blessures.


Voordelen:

 • Je krijgt een snelle en efficiënte workout in slechts 30 minuten.
 • CXWORX™ is een stoere workout die je mentaal en fysiek uitdaagt.
 • Je kernspieren (buik, billen en rug) worden strakker en sterker.
 • CXWORX™ verbetert je functionele kracht ter bevordering van je balans, mobiliteit en preventie van blessures.
 • Je ontdekt dat je core een positief effect heeft op je lichamelijke gezondheid.
 • CXWORX™ motiveert je om buiten je comfort-zone te treden.

Hoe fit moet ik zijn?

CXWORX™ is conditioneel niet zwaar. Je hebt met name je kracht en doorzettingsvermogen nodig tijdens de les. Een CXWORX™ les biedt alle oefeningen op verschillende niveaus aan.

  

888_172_173.png

Fit& Fun Wandelen Hulst Philippine
Bert Buijs

Leuk dat je gekozen hebt voor Fit& Fun Wandelen

Bert Buijs

Lopen als work-out: hoe simpel kan het zijn… Wandelen is bijna net zo effectief als fanatiek sporten. Bovendien is het veilig en je hebt er geen hulpmiddelen bij nodig.

Door de natuurlijke beweging van de training is de kans op blessures zeer gering. Wandelen belast de gewrichten minimaal. Bovendien vindt er geen schoksgewijze belasting plaats, zoals bij rennen en springen. Dit maakt dat deze training voor iedereen heel goed te beoefenen is. Wandelen is bovendien een ideale manier om weer in conditie te komen na een tijd niets sportiefs gedaan te hebben.

Waarom is conditioneel wandelen zo gezond?

 • Het vermindert de kans op hart- en vaatziekten.
 • Het verbetert de conditie van hart en bloedvaten.
 • Het verlaagt het cholesterolgehalte.
 • Het heeft een bloeddrukverlagend effect.
 • Het helpt het lichaamsgewicht op peil te houden.
 • Het vermindert de kans op botontkalking.
 • Het verbetert het algemene uithoudingsvermogen en het fitheidsgevoel.
 • Het versterkt de spieren.
 • Het zorgt voor mentale ontspanning.

Tips tijdens het wandelen;

1. Check je houding

Wandelen met het hoofd naar beneden kan je een pijnlijke rug en nek geven en het bemoeilijkt je ademhaling. Controleer je houding tijdens het lopen: hoofd op, schouders ontspannen, buik in en navel opgetrokken. Een goede houding zorgt voor betere resultaten.

2. Beweeg je armen

Verhoog het tempo door met je armen te pompen. Je zult verbaasd zijn hoeveel krachtiger je loopt wanneer je je armen meebeweegt. Ontspan je schouders, je ellebogen zijn gebogen en tegen je zij, je armen 90 graden gebogen, je handen ontspannen. Pomp nu je armen en zie wat er gebeurt indien je je armen sneller beweegt. In het begin zul je het een beetje raar vinden, maar pompen met je armen went snel en zal het resultaat vergroten.

3. Doe intervals

Intervals zijn geweldig om nog meer calorieën te verbranden, en toch de trainingstijd kort te houden. Een intervaltraining doe je zo: wandel één minuut op een gemiddelde snelheid en wandel daarna één minuut zo snel als je kunt. Wissel dit af voor 20 tot 30 minuten.

4. Rek en strek

Wandelen is een activiteit met een lage kans op blessures. Toch is het verstandig om rustig op te warmen en af te koelen. Ook het stretchen van de kuiten en andere grote spiergroepen is verstandig voor-en nadat je hebt gewandeld.

Vertrekpunt;

Mei; Bij Bodyline

GRIT Strength Terneuzen Hulst
Urmelon Martis

Leuk dat je gekozen hebt voor GRIT Strength

Urmelon Martis

Afbeeldingsresultaat voor grit strength

Dit is een zeer uitdagende workout, geschikt voor iedereen die serieus aan zijn of haar fitheid wil werken.

Het is een intensieve 30-minuten durende team training waarbij je de grote spiergroepen behoorlijk aanpakt met gebruik van de gewichten en een step.

LES MILLS GRIT™STRENGTH is ontwikkeld om je trainingsschema compleet te maken. Doe GRIT STRENGTH één of twee keer per week en het levert je fantastisch resultaat op! 

Wat heb je nodig;

Gewoon, normale sportkleding en natuurlijk genoeg water, een handdoek en de juiste instelling. Wij zorgen voor de rest!

Al onze programma's zijn ontworpen op basis van bewegingen volgens de laatste wetenschapstechnieken. Je kunt er altijd zeker van zijn dat een workout vooraf uitgebreid is getest om de veiligheid en het trainingsresultaat te waarborgen.

Als je gezondheidsproblemen hebt, overleg dan eerst met een arts voor je aan Les Mills GRIT™STRENGTH deelneemt.

les mills Gritt Strength

 

Afbeeldingsresultaat voor grit strength

 

 

Hydro Therapie (reuma) Terneuzen Hulst
Ingeborg de Booy

Leuk dat je gekozen hebt voor Hydro Therapie (reuma)

Ingeborg de Booy

In de lessen van de Hydro Therapie (reuma) ligt de nadruk op de persoonlijke belastbaarheid van het lichaam van de individuele sporter. Met behulp van het warme water en de oefeningen wordt getracht de gewrichten zo soepel mogelijk te houden. Doordat het water het grootste deel van de belasting op de gewrichten wegneemt en daarnaast voor een stuk stabiliteit zorgt, is het mogelijk voor mensen met reuma of fibromyalgie op een aangepast niveau te sporten.

De bewegingen zorgen voor:

 • betere doorbloeding van de spieren
 • onderhouden van spierkracht
 • verbeteren van de coordinatie
 • functioneel belasten van het gehele lichaam
 • full-body work-out op eigen niveau

Indien u interesse heeft in deze les, informeren wij u graag over de mogelijkheden!

888_0054_72.png

Koesterchallenge 2016
Bauke Boon

Leuk dat je gekozen hebt voor Koesterchallenge 2016

Wil je eens een proefles of wat meer info aanvragen dan kun je bij mij terecht.

We hopen je binnenkort te zien bij Bodyline

Bauke Boon

500_koesterchallenge.jpg


Koesterchallenge is een grensverleggend bewegingsinitiatief van Koesterpas en Bodyline healthcenter i.s.m. regionale sportaanbieders, dat bestaat uit verschillende bewegingsprogramma’s. Met dit initiatief willen we Zeeland graag tot een fitte en vitale regio ontwikkelen en bewegen voor alle Zeeuwen vanaf 14 jaar toegankelijk maken.

Deelnemers kiezen samen met hun coach een programma dat het beste bij hen en hun levensstijl past. Zo wordt en blijft bewegen zo leuk en uitdagend mogelijk. Deelnemers volgen een jaar lang gevarieerde trainingen in groepsverband onder begeleiding van hun eigen coach. Daarnaast adviseert de coach de deelnemer over het nemen van gezonde voeding en het creëren van een vitale levensstijl. Met name de combinatie van beweging en de juiste voeding zal een positief effect hebben op de gezondheid van de deelnemer.

Als sportieve afronding van een jaar intensief trainen, gaat u met uw groepsgenoten de Alpe d'Huez op in Frankrijk of een sprotief weekend beleven in de buurt van Winterberg!

Klik op de filmpjes voor een preview!

Koesterchallenge 2016 biedt 7 verschillende programma's aan, zodat er voor ieder wat wils is!

 • Start, Enjoy, Finish
 • Fit, Fun & ... Walking / Running / Cycling / Mountainbiken
 • Burn Kcal
 • Bikers

U kunt via het keuzemen de verschillende programma's bekijken!


500_kc_2016_banner_1.jpg


Bij voldoende deelname kunt u voor het door u gekozen programma trainen bij:

 • Bodyline Terneuzen
 • Bodyline Hulst
 • Bodyline Philippine
 • Fitline Oostburg
 • Way Of Life Breskens (indien voldoende animo)
 • Fitland XL Goes
 • FysioFitness de Driehoek Serooskerke

Datums Koesterchallenge 2016 reizen:

Duitsland: 6 t/m 8 mei 2016

Vrijdagochtend vroeg vertrek / zondagavond terug thuis

Frankrijk reis 1: 21 t/m 25 mei 2016

 • Dag 1: Heenreis
 • Dag 2: Activiteiten : natuurwandeling | bergwandeling | fietstocht
 • Dag 3: D-Day! : de Alpe d'Huez op!
 • Dag 4: Activiteiten : bergwandeling op hoogte | fietstocht | klimmen en/of raften | natuurwandeling
 • Dag 5: Terugreis

Frankrijk reis 2: 25 t/m 29 mei 2016

 • Dag 1: Heenreis
 • Dag 2: Activiteiten : natuurwandeling | bergwandeling | fietstocht
 • Dag 3: D-Day! : de Alpe d'Huez op!
 • Dag 4: Activiteiten : bergwandeling op hoogte | fietstocht | klimmen en/of raften | natuurwandeling
 • Dag 5: Terugreis

In het komende Koesterjaar zullen er verschillende Koesterchallenge activiteiten plaatsvinden. Via www.koesterchallenge.nl zullen wij communiceren over deze activiteiten. 

Kosten reizen / sportabonnement

Reis

Met Koesterpas

Zonder Koesterpas

Advies programma’s   per reis

Alpe d’Huez

€ 440,-

€ 465,-

Start, Enjoy,   Finish | Burn   Kcal

Fit, Fun   & Walking/Cycling/Running

Duitsland

€ 280,-

€ 305,-

Fit, Fun & Walking /   Mountainbiken

Burn Kcal   | Bikers

Sporten

Met Koesterpas

Zonder Koesterpas

Voorwaarden

KC   abo

€ 35,- p/m

€ 40,- p/m

Onbeperkt sporten

Burn Kcal

€ 54,- p/m

€ 60,- p/m

Onbeperkt sporten, inclusief leefstijl coach


Contactpersonen:

Voor meer informatie betreft de sportprogramma's contacteer Bauke Boon | bauke@healthcenterbodyline.nl

Voor meer informatie betreft de reizen contacteer John Smael | j.smael@zzv.nl

 

 500_bollen_kopie.jpg

Pump short Terneuzen Hulst
Bauke Boon

Leuk dat je gekozen hebt voor Pump short

Wil je eens een proefles of wat meer info aanvragen dan kun je bij mij terecht.

We hopen je binnenkort te zien bij Bodyline

Bauke Boon

BODYPUMP short is een verkorte BODYPUMP les van 45 minuten. Deze les wordt gecombineerd met aansluitend CXWORX, zodat je in 75 minuten een full-body en core work-out achter de rug hebt! Uiteraard kan je ook alleen de BODYPUMP short volgen zonder de combinatie te maken.

BODYPUMP is de originele barbell les die je hele lichaam versterkt. Deze 60 minuten durende workout daagt al je belangrijke spiergroepen uit met behulp van de beste krachtoefeningen, zoals squats, presses, lifts en curls. Fantastische muziek, professionele instructeurs en jouw eigen gewichtkeuze inspireren je om de resultaten te behalen waar je naar streeft - en snel! Zoals bij alle andere Les Mills programma's, wordt een les elke 3 maanden vernieuwd met nieuwe muziek en nieuwe choreografie.
EEN TYPISCHE LES BODYPUMP is ontwikkeld om je kracht en uithoudingsvermogen in de grote spiergroepen te verbeteren en daarbij zoveel mogelijk calorieën te verbranden om een maximaal effect te behalen. Door de zorgvuldig gekozen muziektracks wordt de les echt een feestje en vergeet je snel dat je met een workout bezig bent. Een reguliere les duurt 60 minuten.
Effecten en voordelen van BODYPUMP

 • Helpt je 600 calorieën per les te verbranden lichaamsvet te verliezen
 • Verbetert je kracht
 • Verbetert je algehele conditie
 • Vormt en toont je spieren
 • Verbetert je botdichtheid (helpt botontkalking te voorkomen)
 • Laat je sterk en vol zelfvertrouwen voelen

BODYPUMP... de snelste manier om 'in vorm' te komen. Ben jij onze volgende BODYPUMP ster?! 

Voor meer informatie zie http://www.lesmills.nl/

888_0045_159.png

Reuma fitness Terneuzen
Bauke Boon

Leuk dat je gekozen hebt voor Reuma fitness

Wil je eens een proefles of wat meer info aanvragen dan kun je bij mij terecht.

We hopen je binnenkort te zien bij Bodyline

Bauke Boon

Reuma fitness is een begeleid trainingsuur voor deelnemers die, wegens reumatische klachten, beperkt zijn in hun bewegen. Binnen de reuma fitness wordt u begeleid door een 4+ instructeur die middels verschillende trainingsvormen u fit houdt.

Er wordt getraind op de volgende onderdelen:

 • Uithoudingsvermogen
 • Spierversterking
 • Balans
 • Coördinatie
 • Behendigheid
 • Motoriek
 • Stabiliteit

Naast de traditionele fitnessapparatuur wordt er, afgestemd op de deelnemer, gebruik gemaakt van trainingsvormen met ballen, tubes, steps etc.

Er is ruimte voor een individuele aanpak binnen de groep, zodat iedereen een prettige training ervaart.

Kom gerust eens meedoen aan een les of neem vooraf contact op.

888_0016_1.png

Senioren Fitclub Terneuzen Hulst

Een actieve levensstijl heeft een positieve invloed op de dagelijkse fitheid. Tevens draagt het bij aan het voorkomen van een aantal veel voorkomende ziektebeelden.
 
Voorbeelden hiervan zijn:
  verlies van kracht, lenigheid en coördinatie
  osteoporose (botontkalking met als gevolg broze botten)
  diabetes
  hogere bloeddruk
  het verminderde vermogen van de longen om zuurstof op te nemen
  toename vetmassa


De senioren fitclub kunt u op het rooster, in de kolom “fitness”  terugvinden. Dit zijn gereserveerde tijdstippen voor de senioren fitness.
De les bestaat uit 25 minuten cardio training, 25 minuten spierversterking en 10 minuten mobiliserende-en stretch oefeningen. Het motto is “actief bezig zijn”, de muziek komt uit de jaren ’50 / ’60 / ’70 en de sfeer is gezellig. Kortom, zeker de moeite waard om hier als senior eens aan deel te nemen.
Naast de Senioren Fitness, zijn er nog een aantal sportieve activiteiten die populair zijn onder de senioren, namelijk:
  Aquarobics 
  Easy Cycling
  Body Vive
  Pilates easy flow
  Vrijzwemmen
Naar eigen inzicht kunt u ook deelnemen aan andere activiteiten. Wij adviseren u graag. Ouder worden is een natuurlijk proces, inactief zijn is dat niet. Kortom, blijf in beweging!

888_0014_3_6.png

SH'BAM Terneuzen Hulst
Nienke Broekaart

Leuk dat je gekozen hebt voor SH'BAM

Nienke Broekaart

Maak kennis met eenvoudige, maar geweldig leuke dansmoves. SH'BAM is de perfecte manier om in vorm te komen en je 'inner star' te laten stralen, zelfs als je al wat danservaring hebt.
Je danst op populaire hits die hoog in de hitlijsten staan, klanken die te horen zijn in de meest trendy discotheken over de hele wereld, de beste classics die middels een remix in een nieuw jasje zijn gestoken en natuurlijk de meest swingende latin beats. Dit maakt SH'BAM tot een workout die ultrafun en gezellig is. Elke 45 minuten durende SH'BAM les is levendig, uniek en afwisselend en, zoals bij alle andere Les Mills programma's, wisselen de choreografie en de muziek elke drie maanden.

 • Je krijgt alle voordelen van interval-training
 • Je komt in de zogenaamde vetverbrandings-zone, zonder bezig te zijn met een ultra-zware workout
 • Je leert geweldige, nieuwe dans moves
 • Je verbetert je coördinatie
 • Je verbetert je conditie
 • Je hebt er lol in, voelt je er lekker bij en je vergeet helemaal dat je aan het trainen bent

888_0013_189.png

Spinning Terneuzen Hulst
Bauke Boon

Leuk dat je gekozen hebt voor Spinning

Wil je eens een proefles of wat meer info aanvragen dan kun je bij mij terecht.

We hopen je binnenkort te zien bij Bodyline

Bauke Boon

Dit is een gevarieerde fietstraining van 60 minuten die begint met een warming-up en gevolgd wordt door intervaltraining. De gebruikte variaties zijn; zittende klim, staande klim, zittend tempo, zittende versnelling, staande versnelling, isolaties en Jumps. De trainingsintensiteit ligt tussen de 65% en 85% van uw maximale vermogen. De hartslagmeter is hierbij een belangrijk meetinstrument. Door gebruik te maken van hartslagmeters kunnen wij u tijdens de training hierop het beste coachen.

Gedurende de komende 4 maanden bieden wij 4 soorten trainingen aan. Welke wij iedere dan 4 weken achter elkaar als zelfde les geven. Het doel is het lichaam er aan te laten wennen / aanpassen (verbeteren). Daarna wisselen wij  naar de volgende training.

Threshold Training (“verschuiven” omslagpunt)

 • tempo:  voornamelijk tussen 60 en 90 rpm
 • kleurzones: voornamelijk groen en geel
 • karakter:  rond omslagpunt, proberen lichaam aan het verzuren te laten wennen.

Doel: in deze les trainen we tegen de anaerobe drempel (verzuring)  aan: de les voelt zwaar maar je hebt nog genoeg zuurstof om de training te volgen. Je traint hiermee je lichaam om het punt van verzuring uit te stellen. Je kunt dan harder fietsen met dezelfde inspanning. Je lichaam wordt dus efficiënter in het gebruik van energie.

Power training (kracht training)

 • tempo:  tussen 50 en 120 rpm
 • kleurzones: alle kleuren
 • karakter: klim training

Doel: in deze les trainen we de beenspieren; ze worden sterker en krachtiger, en  we trainen het uithoudingsvermogen: je lichaam kan meer zuurstof naar de spieren voeren en tegelijkertijd meer afvalstoffen afvoeren

 Interval training (uithoudingsvermogen door interval)

 • tempo: tussen 60 en 100 rpm
 • kleurzones: alle kleuren
 • karakter: afwisselen van weerstand, snelheid en sprints

Doel: het verhoogt de maximale zuurstof opname in je lichaam (Vo2Max), je stimuleert een hogere vetverbranding en het verbetert de verbranding in rust (rustmetabolisme)

Endurence training (verbeteren van souplesse)

 • tempo: tussen 80 en 120 rpm
 • kleurzones: blauw, groen en geel
 • karakter: duurtraining op hoog tempo

Doel: je leert om op een hoge cadans te fiets waardoor je spieren wennen aan een langdurige belasting. De zuurstofopname in de benen  wordt hiermee verbeterd. De spanning en ontspanningsmomenten worden beter geautomatiseerd. Geeft een hoger rendement in prestatie).

HULST

maandag

dinsdag

woensdag

donderdag

vrijdag

zaterdag

zondag

9.00

interval

 

power

 

interval

 

power

 

 

 

 

 

 

 

 

19.00

 

 

interval

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

20.00

interval

endurance

threshold

power

 

 

 

               

TERNEUZEN

maandag

dinsdag

woensdag

donderdag

vrijdag

zaterdag

zondag

9.15

threshold

 

interval

 

power

endurance

interval

 

 

 

 

 

 

 

17.45

endurance

 

 

 

 

 

 

18.45

 

 

rpm

 

 

 

 

rpm

threshold

 

endurance

 

 

 

19.45

 

 

 

 

 

 

 

19.30

power

 

threshold

 

 

 

 

                               

                                           

   888_0012_104_25.png

 

<td nowrap="nowrap" style="width: 74.0pt; border: solid w

TERNEUZEN

maandag

dinsdag

woensdag

donderdag

vrijdag

zaterdag

zondag

9.15

power

 

interval

 

power

endura

Spinning Short Terneuzen
Esmiralda de Groote

Leuk dat je gekozen hebt voor Spinning Short

Esmiralda de Groote

Easy cycling is een verkorte spinningles, met een gemiddelde lagere intensiteit dan een reguliere les. Denk hierbij aan een Spinningles van 45 minuten, waarbij het accent van de les ligt op het trainen op eigen niveau.

Deze les is uitermate geschikt voor de;

 •    beginnende sporter
 •    sporters die hun basisconditie verder willen opbouwen met Spinning
 •    senioren die in een prettige sfeer willen trainen
 •    herstellen na een blessure

 

Easy Cycling is laagdrempelig door de de manier van coachen. Ervaar het zelf eens in één van onze lessen.

888_0037_103_107.png

Step Terneuzen

BODYSTEP is de energieke workout die je een bevrijdend en fit gevoel geeft. Met behulp van een in hoogte verstelbare step en eenvoudige bewegingen op, over en rondom de step, goede muziek en toegankelijke instructeurs word je extra gemotiveerd en tot grotere prestaties gebracht. De cardionummers zorgen voor vetverbranding in een hogere versnelling, gevolgd door spierverstevigende tracks die je lichaam nog mooier vormen en strakker maken. Net als bij alle andere Les Mills programma's wisselt BODYSTEP elke drie maanden van choreografie en muziek.

BODYSTEP is geschikt voor iedereen die het leuk vindt om op muziek te trainen. BODYSTEP is de beste en de snelste manier om op billen, benen en buik af te slanken. Door de vaste choreografie is eenvoud het sleutelwoord van deze training; niet het denken maar het doen staat voorop.

Effecten en voordelen van BODYSTEP

 • Zorgt dat je een slanker lichaam krijgt, omdat je veel calorieën verbrandt
 • Verbetert je kracht
 • Verhoogt je conditie
 • Verbetert je coördinatie
 • Verbetert je botdichtheid
 • Verbetert je hart-en longcapaciteit door middel van een full-body cardio workout

  Ben jij klaar om een stapje hoger op te gaan? Step dan met ons mee!

  Voor meer informatie zie www.lesmills.nl

888_0044_160.png

Viking run Terneuzen Hulst
Bert Buijs

Leuk dat je gekozen hebt voor Viking run

Bert Buijs

Dit is een full body training voor mannen en vrouwen op alle niveaus. Je sport lekker buiten en in een groep, waarbij je in je eigen tempo en intensiteit mee kunt doen. Deze training is fun en functioneel en hart-, kracht- en spierversterkend. We werken aan uithoudings- en doorzettingsvermogen, aan rompstabiliteit en de juiste manier van bewegen.

Maar...................plezier staat voorop!

Aquarobics Terneuzen Hulst
Jeanet Korstanje

Leuk dat je gekozen hebt voor Aquarobics

Jeanet Korstanje

Aquarobic is een uitstekende bezigheid voor het vergroten van het uithoudingsvermogen. Tevens wordt er gewerkt aan het verbeteren van het coördinatievermogen en het vergroten van kracht en lenigheid. De muziek heeft tijdens deze vorm van bewegen een ondersteunende en stimulerende functie. Het water en de muziek geven het aquarobic een geheel eigen karakter. 

Het grote voordeel van aquarobic is, dat lichamelijke inspanning in het water minder moeite kost dan op de kant, anderzijds worden oefeningen zwaarder door de weerstand van het water. Ondanks die grotere belasting worden gewrichten en spieren ontzien door de opwaartse kracht van het water. De kans op blessures is derhalve minimaal.

Aquarobic stelt niet veel eisen, ook als u niet goed kunt zwemmen, kunt u gerust meedoen want ons zwembad heeft een diepte van 1.20m. 

Het water en de muziek geven het aquarobic een geheel eigen karakter.

Tijdens deze training zijn er 3 piek momenten waarbij de hartslag flink omhoog gaat. Het tempo van de muziek is hierop aangepast en ligt hoger dan bij niveau 1. Ook de muziekkeuze is afgestemd op de intensiteit van de les en is veelal hedendaags/top 40. 

888_0052_69.png

Aquarobics level 1 Terneuzen Hulst
Jeanet Korstanje

Leuk dat je gekozen hebt voor Aquarobics level 1

Jeanet Korstanje

Aquarobic is een uitstekende bezigheid voor het vergroten van het uithoudingsvermogen. Tevens wordt er gewerkt aan het verbeteren van het coördinatievermogen en het vergroten van kracht en lenigheid. De muziek heeft tijdens deze vorm van bewegen een ondersteunende en stimulerende functie. 

Het grote voordeel van aquarobic is, dat lichamelijke inspanning in het water minder moeite kost dan op de kant, anderzijds worden oefeningen zwaarder door de weerstand van het water. Ondanks die grotere belasting worden gewrichten en spieren ontzien door de opwaartse kracht van het water. De kans op blessures is derhalve minimaal.

Aquarobic stelt niet veel eisen. Ook als u niet goed kunt zwemmen, kunt u gerust meedoen want ons zwembad heeft een diepte van 1.20m. 

Het water en de muziek geven het aquarobic een geheel eigen karakter. De training duurt 45 minuten en we onderscheiden hierin 2 niveaus:

Niveau 1:

Tijdens deze les zijn er 2 piekmomenten waarbij de hartslag flink omhoog gaat. Het tempo in de muziek is hierop aangepast evenals de muziekkeuze. Het varieert van jaren 70/80 tot hedendaags. 

Deze les is ook zeer toegankelijk voor; startende sporter, zwangeren/net bevallen, (tijdelijke)blessures

888_0053_66.png

Body Attack Terneuzen Hulst
Jeanet Korstanje

Leuk dat je gekozen hebt voor Body Attack

Jeanet Korstanje

BODYATTACK is de sport-geïnspireerde cardio workout voor het opbouwen van kracht en uithoudingsvermogen. Deze high-energy interval training combineert atletische bewegingen met aerobe kracht en stabilisatie oefeningen. Dynamische instructeurs en krachtige muziek motiveren iedereen in de richting van hun fitnessdoelen - van de recreatieve tot de hard-core sporter! Net als bij alle Les Mills programma's, wordt BODYATTACK elke drie maanden voorzien van nieuwe muziek en choreografie.
Effecten en voordelen van BODYATTACK;

 • Verbrandt weerzinwekkend veel calorieën
 • Vormt en verbetert je lichaam
 • Verbetert je algehele conditie en uithoudingsvermogen voor sporten, waar je veel energie voor nodig hebt
 • Verbetert je coördinatie en lenigheid
 • Ontwikkelt nog meer kracht, doordat je kernspieren extra worden traint
 • Verbetert je gezondheid en versterkt je botten
 • Verhoogt je hart-en longcapaciteit door middel van een full-body cardio workout
  Ga de uitdaging aan en BODYATTACK wekelijks met ons mee!
  Voor meer informatie zie www.lesmills.nl

888_0049_155.png

Body Combat Hulst
Kathleen de Permentier

Leuk dat je gekozen hebt voor Body Combat

Kathleen de Permentier

BODYCOMBAT is de krachtige cardio-workout waarbij je helemaal loskomt. Dit felle en energieke programma is geïnspireerd op de Oosterse vechtkunst en put uit een breed scala aan disciplines, zoals Karate, Boksen, Taekwondo, Tai Chi en Muay Thai. Ondersteund door goede muziek en een enthousiaste en kundige instructeur, punch, kick en kata je je een weg door de les en verbrand je veel calorieën. Net als bij alle andere Les Mills programma's wisselt BODYCOMBAT elke drie maanden van choreografie en muziek.

BODYCOMBAT past bij je als je op zoek bent naar een krachtige conditionele work-out. Je kan je helemaal laten gaan en jezelf in het zweet werken!

Effecten en voordelen van BODYCOMBAT

 • Verbetert de hart-en longfunctie en vermindert het risico op hart-en vaatziekten
 • Vormt de belangrijke spiergroepen
 • Helpt je calorieën te verbranden voor een slanker lichaam
 • Verbetert de coördinatie en behendigheid
 • Verbetert de botdichtheid
 • Verbetert je houding en stabiliteit en versterkt je kernspieren
 • Je vergroot je zelfvertrouwen

  Ben jij stoer genoeg voor BODYCOMBAT?


Voor meer informatie: www.lesmills.nl

888_0047_157.png

Body Step Terneuzen Hulst
Kimberly van Goethem

Leuk dat je gekozen hebt voor Body Step

Kimberly van Goethem

BODYSTEP is de energieke workout die je een bevrijdend en fit gevoel geeft. Met behulp van een in hoogte verstelbare step en eenvoudige bewegingen op, over en rondom de step, goede muziek en toegankelijke instructeurs word je extra gemotiveerd en tot grotere prestaties gebracht. De cardionummers zorgen voor vetverbranding in een hogere versnelling, gevolgd door spierverstevigende tracks die je lichaam nog mooier vormen en strakker maken. Net als bij alle andere Les Mills programma's wisselt BODYSTEP elke drie maanden van choreografie en muziek.

BODYSTEP is geschikt voor iedereen die het leuk vindt om op muziek te trainen. BODYSTEP is de beste en de snelste manier om op billen, benen en buik af te slanken. Door de vaste choreografie is eenvoud het sleutelwoord van deze training; niet het denken maar het doen staat voorop.

Effecten en voordelen van BODYSTEP

 • Zorgt dat je een slanker lichaam krijgt, omdat je veel calorieën verbrandt
 • Verbetert je kracht
 • Verhoogt je conditie
 • Verbetert je coördinatie
 • Verbetert je botdichtheid
 • Verbetert je hart-en longcapaciteit door middel van een full-body cardio workout

  Ben jij klaar om een stapje hoger op te gaan? Step dan met ons mee!

  Voor meer informatie zie www.lesmills.nl

888_0044_160.png

Bodyline Events Terneuzen Hulst Oostburg
Bauke Boon

Leuk dat je gekozen hebt voor Bodyline Events

Wil je eens een proefles of wat meer info aanvragen dan kun je bij mij terecht.

We hopen je binnenkort te zien bij Bodyline

Bauke Boon
BodyRun Terneuzen Hulst
Mark de Feijter

Leuk dat je gekozen hebt voor BodyRun

Mark de Feijter

BodyRun is een combinatie van hardlopen in de buitenlucht, spierversterking en core training (inclusief buikspieroefeningen). Leren hardlopen, vetverbranding en spierversterking zijn de resultaten van het programma.

BodyRun duurt 75 minuten;
   - 45 minuten buiten looptraining, met daarin een warming-up, kerntraining en strech.
   - 30 minuten spierversterkende oefeningen voor het hele lichaam. (accent op spierkracht)
 
U kunt via het rooster de lestijden van BodyRun bekijken. U bent vrij om aan elke les deel te nemen.

De juiste loopschoenen voor dit programma is erg belangrijk om blessures te voorkomen. Voor de fitness worder andere schoenen aangedaan, omdat de hardloopschoenen te vuil zijn voor in de fitness.

Kom gerust eens naar deze les, u bent van harte welkom!

888_0043_151_162.png

Cardio Terneuzen Hulst
Bauke Boon

Leuk dat je gekozen hebt voor Cardio

Wil je eens een proefles of wat meer info aanvragen dan kun je bij mij terecht.

We hopen je binnenkort te zien bij Bodyline

Bauke Boon

Cardiotraining is de verzamelnaam voor het trainen van je conditie in de fitness. Bij cardiotraining wordt gebruik gemaakt van speciaal ontwikkelde trainingsapparatuur, zoals een loopband, step, fiets, crosstrainer en roei-ergometer. Tijdens cardiotraining ligt het accent op het verbeteren van de hart- en longfunctie.

De voordelen van cardiotraining:

 • verbetering uithoudingsvermogen
 • vermindering vetpercentage
 • optimaliseren lichaamssamenstelling
 • vermindering lichaamsgewicht
 • verbetering spieruithoudingsvermogen
 • verhoging algemene weerstand
 • heeft een gunstig effect op de bloeddruk
 • verbetering hartfunctie


Voor wie is cardiotraining?

Cardiotraining is voor iedereen. Door het testen van jou 'conditie' helpen wij je op weg om je doelen te bereiken. Op eigen niveau trainen, op een tijdstip dat jou past, in een prettige sfeer, is wat cardio training tot een populaire training maakt. Wilt u kennismaken? Maak dan een afspraak met één van onze fitnessdocenten!

888_0040_60_51.png

Circuit Training Terneuzen Hulst
Urmelon Martis

Leuk dat je gekozen hebt voor Circuit Training

Urmelon Martis

Circuittraining

In de circuittraining wordt fitnesstraining een beleving, vol passie en plezier! De training zorgt ervoor dat mensen het maximale uit zichzelf halen en volop energie krijgen van hun fitnesstraining. 
Grote bewegingen, in een vlot tempo, met gevarieerde trainingsmaterialen, waarbij je 30 seconde intensief beweegt en 30 seconde rust, maakt de circuittraining tot de nieuwe fitness work-out die je gedaan moet hebben!

De cicruittraining zorgt ervoor dat je in nog geen half uur alles uit je work-out haalt en je hoofd even helemaal leeg is! Hiermee is ditze les de stress-killer bij uitstek!. In deze functional circuit groepstraining train je het totale lichaam en gaat jouw uithoudingsvermogen met stappen vooruit. Met deze training zal fitness nooit meer hetzelfde zijn en de resultaten verbluffend. In nog geen 30 minuten zal je een euforisch gevoel ervaren en beloven wij dat je niet kan wachten op de volgende training.

  * Circuittraining is vrij instroombaar
  * Centreert zich in het midden van de fitnesszaal.
  * Is voor iedereen toegankelijk
  * Gevarieerde, leuke en functionele training voor  heel het lichaam
  * 30 minuten per training
  * Elke training een nieuw, uitdagend circuit
  
 
888_0034_111_154.png

 

FunXtion Rumble Terneuzen
Bauke Boon

Leuk dat je gekozen hebt voor FunXtion Rumble

Wil je eens een proefles of wat meer info aanvragen dan kun je bij mij terecht.

We hopen je binnenkort te zien bij Bodyline

Bauke Boon

FunXtion RUMBLE is de 35 minuten workout voor de fanatieke en gemotiveerde sporter. Rumble is een intensieve interval bokstraining waarin de intensiteit in de loop van de les wordt opgevoerd. De opbouw van Rumble ziet er als volgt uit:

 • Warming-up in spelvorm of touwspring varianten
 • Schaduwboksen om techniek te oefenen
 • Eenzijdig sparren met een bokspartner
 • Rumble interval circuittraining
 • Cooling-down

Tijdens een RUMBLE les worden boksoefeningen gecombineerd met kracht en conditionele oefeningen. Hierdoor is RUMBLE een full-body work-out die volstaat als volwaardige training, maar ook goed gecombineerd kan worden met andere traingingen!

Er word gebruik gemaakt van o.a. bokszakken, handschoenen en springtouwen. De correcte boks techniek wordt aangeleerd waardoor je meer rendement kunnen halen uit je training. Rumble is een fun work-out waarbij beleving, energie en kracht zorgen voor een voldaan gevoel aan het einde!

888_0030_108_143.png

GRIT Strength Terneuzen Hulst
Urmelon Martis

Leuk dat je gekozen hebt voor GRIT Strength

Urmelon Martis

Afbeeldingsresultaat voor grit strength

Dit is een zeer uitdagende workout, geschikt voor iedereen die serieus aan zijn of haar fitheid wil werken.

Het is een intensieve 30-minuten durende team training waarbij je de grote spiergroepen behoorlijk aanpakt met gebruik van de gewichten en een step.

LES MILLS GRIT™STRENGTH is ontwikkeld om je trainingsschema compleet te maken. Doe GRIT STRENGTH één of twee keer per week en het levert je fantastisch resultaat op! 

Wat heb je nodig;

Gewoon, normale sportkleding en natuurlijk genoeg water, een handdoek en de juiste instelling. Wij zorgen voor de rest!

Al onze programma's zijn ontworpen op basis van bewegingen volgens de laatste wetenschapstechnieken. Je kunt er altijd zeker van zijn dat een workout vooraf uitgebreid is getest om de veiligheid en het trainingsresultaat te waarborgen.

Als je gezondheidsproblemen hebt, overleg dan eerst met een arts voor je aan Les Mills GRIT™STRENGTH deelneemt.

les mills Gritt Strength

 

Afbeeldingsresultaat voor grit strength

 

 

Hydro Spinning Hulst
Karin van Houte

Leuk dat je gekozen hebt voor Hydro Spinning

Karin van Houte

Hydro Spinning is een combinatie van een spinningles in de zaal met de weerstand van het water. De fiets maakt optimaal gebruik van de weerstand van het water. Hydro Spinning is een intensieve training, waarbij u alle facetten van het lichaam traint. Door de inspanningen wordt uw uithoudingsvermogen geprikkeld. De spieren in uw benen worden belasten door het fietsen zelf, waarop volgt dat uw bovenlichaam getraind wordt door de gevarieerde oefeningen. Kortom, een Total-body-workout, geschikt voor iedereen!

Reuma fitness Terneuzen
Bauke Boon

Leuk dat je gekozen hebt voor Reuma fitness

Wil je eens een proefles of wat meer info aanvragen dan kun je bij mij terecht.

We hopen je binnenkort te zien bij Bodyline

Bauke Boon

Reuma fitness is een begeleid trainingsuur voor deelnemers die, wegens reumatische klachten, beperkt zijn in hun bewegen. Binnen de reuma fitness wordt u begeleid door een 4+ instructeur die middels verschillende trainingsvormen u fit houdt.

Er wordt getraind op de volgende onderdelen:

 • Uithoudingsvermogen
 • Spierversterking
 • Balans
 • Coördinatie
 • Behendigheid
 • Motoriek
 • Stabiliteit

Naast de traditionele fitnessapparatuur wordt er, afgestemd op de deelnemer, gebruik gemaakt van trainingsvormen met ballen, tubes, steps etc.

Er is ruimte voor een individuele aanpak binnen de groep, zodat iedereen een prettige training ervaart.

Kom gerust eens meedoen aan een les of neem vooraf contact op.

888_0016_1.png

RPM Terneuzen Hulst
Mario Moes

Leuk dat je gekozen hebt voor RPM

Mario Moes

RPM is de enige echte indoor spinning-workout waarbij je fietst op verschillende krachtige muziek. Neem het op tegen verschillende soorten terrein. Leid jezelf door heuvels, bergtoppen, vlaktes en ga door tot het bittere eind door intervaltrainingen en tijdritten. Bereid je voor op brandende benen, veel calorieen verbranden en lekker veel zweten! In een RPM-les word je door een instructeur door 9 krachtige nummers geleid. Er worden in die negen nummers verschillende houdingen aangenomen en verschillende snelheden toegepast die passen bij het terrein. Je kan de les zo zwaar en intensief mogelijk maken, maar ook lichter zetten als je daar behoefte aan hebt. Door middel van de weerstandsknop kun je de weesrtand zo zwaar of licht zetten als je zelf wilt. Ontdek bij deze lessen de atleet in jezelf en ga tot het uiterste. Want dit is.. RPM!

De combinatie van een hoog energieverbruik en het versterken van uw beenspieren is ook de perfecte combinatie om je conditie op een hoger niveau te brengen. "RPM" is ook voor iedereen geschikt, zowel voor vrouwen als voor mannen en zowel voor jong als voor oud. Kom bij Bodyline healthcenter en ervaar deze les!

RPM is goed voor:

 • Verbeteren van de conditie
 • Vet verbranding voor heel je lichaam
 • Train je billen en ontwikkel sterke beenspieren
 • Zeker 650 calorieën verbranden in 45 minuten!

Voor meer informatie zie: http://www.lesmills.nl

888_0015_188.png

Senioren Fitclub Terneuzen Hulst

Een actieve levensstijl heeft een positieve invloed op de dagelijkse fitheid. Tevens draagt het bij aan het voorkomen van een aantal veel voorkomende ziektebeelden.
 
Voorbeelden hiervan zijn:
  verlies van kracht, lenigheid en coördinatie
  osteoporose (botontkalking met als gevolg broze botten)
  diabetes
  hogere bloeddruk
  het verminderde vermogen van de longen om zuurstof op te nemen
  toename vetmassa


De senioren fitclub kunt u op het rooster, in de kolom “fitness”  terugvinden. Dit zijn gereserveerde tijdstippen voor de senioren fitness.
De les bestaat uit 25 minuten cardio training, 25 minuten spierversterking en 10 minuten mobiliserende-en stretch oefeningen. Het motto is “actief bezig zijn”, de muziek komt uit de jaren ’50 / ’60 / ’70 en de sfeer is gezellig. Kortom, zeker de moeite waard om hier als senior eens aan deel te nemen.
Naast de Senioren Fitness, zijn er nog een aantal sportieve activiteiten die populair zijn onder de senioren, namelijk:
  Aquarobics 
  Easy Cycling
  Body Vive
  Pilates easy flow
  Vrijzwemmen
Naar eigen inzicht kunt u ook deelnemen aan andere activiteiten. Wij adviseren u graag. Ouder worden is een natuurlijk proces, inactief zijn is dat niet. Kortom, blijf in beweging!

888_0014_3_6.png

Spinning Terneuzen Hulst
Bauke Boon

Leuk dat je gekozen hebt voor Spinning

Wil je eens een proefles of wat meer info aanvragen dan kun je bij mij terecht.

We hopen je binnenkort te zien bij Bodyline

Bauke Boon

Dit is een gevarieerde fietstraining van 60 minuten die begint met een warming-up en gevolgd wordt door intervaltraining. De gebruikte variaties zijn; zittende klim, staande klim, zittend tempo, zittende versnelling, staande versnelling, isolaties en Jumps. De trainingsintensiteit ligt tussen de 65% en 85% van uw maximale vermogen. De hartslagmeter is hierbij een belangrijk meetinstrument. Door gebruik te maken van hartslagmeters kunnen wij u tijdens de training hierop het beste coachen.

Gedurende de komende 4 maanden bieden wij 4 soorten trainingen aan. Welke wij iedere dan 4 weken achter elkaar als zelfde les geven. Het doel is het lichaam er aan te laten wennen / aanpassen (verbeteren). Daarna wisselen wij  naar de volgende training.

Threshold Training (“verschuiven” omslagpunt)

 • tempo:  voornamelijk tussen 60 en 90 rpm
 • kleurzones: voornamelijk groen en geel
 • karakter:  rond omslagpunt, proberen lichaam aan het verzuren te laten wennen.

Doel: in deze les trainen we tegen de anaerobe drempel (verzuring)  aan: de les voelt zwaar maar je hebt nog genoeg zuurstof om de training te volgen. Je traint hiermee je lichaam om het punt van verzuring uit te stellen. Je kunt dan harder fietsen met dezelfde inspanning. Je lichaam wordt dus efficiënter in het gebruik van energie.

Power training (kracht training)

 • tempo:  tussen 50 en 120 rpm
 • kleurzones: alle kleuren
 • karakter: klim training

Doel: in deze les trainen we de beenspieren; ze worden sterker en krachtiger, en  we trainen het uithoudingsvermogen: je lichaam kan meer zuurstof naar de spieren voeren en tegelijkertijd meer afvalstoffen afvoeren

 Interval training (uithoudingsvermogen door interval)

 • tempo: tussen 60 en 100 rpm
 • kleurzones: alle kleuren
 • karakter: afwisselen van weerstand, snelheid en sprints

Doel: het verhoogt de maximale zuurstof opname in je lichaam (Vo2Max), je stimuleert een hogere vetverbranding en het verbetert de verbranding in rust (rustmetabolisme)

Endurence training (verbeteren van souplesse)

 • tempo: tussen 80 en 120 rpm
 • kleurzones: blauw, groen en geel
 • karakter: duurtraining op hoog tempo

Doel: je leert om op een hoge cadans te fiets waardoor je spieren wennen aan een langdurige belasting. De zuurstofopname in de benen  wordt hiermee verbeterd. De spanning en ontspanningsmomenten worden beter geautomatiseerd. Geeft een hoger rendement in prestatie).

HULST

maandag

dinsdag

woensdag

donderdag

vrijdag

zaterdag

zondag

9.00

interval

 

power

 

interval

 

power

 

 

 

 

 

 

 

 

19.00

 

 

interval

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

20.00

interval

endurance

threshold

power

 

 

 

               

TERNEUZEN

maandag

dinsdag

woensdag

donderdag

vrijdag

zaterdag

zondag

9.15

threshold

 

interval

 

power

endurance

interval

 

 

 

 

 

 

 

17.45

endurance

 

 

 

 

 

 

18.45

 

 

rpm

 

 

 

 

rpm

threshold

 

endurance

 

 

 

19.45

 

 

 

 

 

 

 

19.30

power

 

threshold

 

 

 

 

                               

                                           

   888_0012_104_25.png

 

<td nowrap="nowrap" style="width: 74.0pt; border: solid w

TERNEUZEN

maandag

dinsdag

woensdag

donderdag

vrijdag

zaterdag

zondag

9.15

power

 

interval

 

power

endura

Spinning / Circuit Terneuzen
Pim Lexmond

Leuk dat je gekozen hebt voor Spinning / Circuit

Pim Lexmond

Deze training bestaat uit 2 onderdelen, eerst een Spinning gedeelte van 40 minten, met aansluitend 15 minuten een spierversterkend circuit waarin alle spiergroepen aan bod komen.

Dit onder begeleiding van de Spinningdocent.

Deze les is toegankelijk voor iedereen die zijn of haar conditie wilt verbeteren en spieren wilt versterken als basis voor een fit lichaam.

888_0011_23.png

Viking run Terneuzen Hulst
Bert Buijs

Leuk dat je gekozen hebt voor Viking run

Bert Buijs

Dit is een full body training voor mannen en vrouwen op alle niveaus. Je sport lekker buiten en in een groep, waarbij je in je eigen tempo en intensiteit mee kunt doen. Deze training is fun en functioneel en hart-, kracht- en spierversterkend. We werken aan uithoudings- en doorzettingsvermogen, aan rompstabiliteit en de juiste manier van bewegen.

Maar...................plezier staat voorop!

Aqua Tai Chi Terneuzen Hulst
Nel van Hartevelt

Leuk dat je gekozen hebt voor Aqua Tai Chi

Docente Aqua Tai Chi bij Bodyline healthcenter

Nel van Hartevelt

Als we het lichaam als een accu zien, kunnen we deze leeg laten lopen, op het zelfde peil laten blijven of zorgen dat de accu steeds opgeladen wordt.  Stress, zorgen en een ongezonde manier van leven laat Chi, de levensenergie, wegsijpelen………
Maar met een matige, correcte beoefening van Taiji/Qigong kunnen we onze “accu” opladen, ons reservoir van helende energie vergroten!

Aqua Taiji/Qigong; In deze lessen is veel aandacht voor ontspannings- en ademhalings-oefeningen. 
De oefeningen worden eerst door de docent op de rand van het zwembad voor gedaan, waarna we ze in het water samen herhalen.  
We bewegen rustig en zacht in het verwarmde water. Vaak maken we gebruik van 2 kleine noppenballen zodat we onze armen beter kunnen leren ontspannen. 
Ook leren we eenvoudige massagetechnieken met de kleine bal. 

Geschikt voor iedereen jong en ouder, die lekker wil ontspannen.

Met name ook zeer geschikt voor mensen met:

 • gewrichts- en spierklachten, 
 • chronische aandoeningen
 • herstellende van ziekte/chemo

Lever zo een eigen bijdrage aan je welbevinden, door samen te werken aan gezondheid!

888_0054_72.png

Body Balance Terneuzen
Wendy Lazaroms

Leuk dat je gekozen hebt voor Body Balance

Interesse in een Body & Mind les? Ik help je graag met het vinden van een les die bij jou past.

Wendy Lazaroms

BODYBALANCE is de Yoga, Tai Chi, Pilates workout waarbij je flexibiliteit en kracht opbouwt en je een gevoel krijgt van rust en kalmte. Gecontroleerde ademhaling, concentratie en een zorgvuldig gestructureerde series van stretches, bewegingen en houdingen op muziek creëren een holistische workout die het lichaam in een toestand van harmonie en balans brengt. Net als alle andere Les Mills programma's wisselt BODYBALANCE elke drie maanden van choreografie en muziek.

Onderdelen van BODYBALANCE zijn gecontroleerd ademhalen, flexibiliteit, statische kracht, concentratie en meditatie. BODYBALANCE richt zich dus op houding, lenigheid, statische kracht, coördinatie en evenwicht.
Deelnemers aan BODYBALANCE merken al na een paar lessen, door toename in kracht van de rompspieren, dat ze in staat zijn om een correcte lichaamshouding aan te nemen. Daardoor zorgt BODYBALANCE voor een perfecte ontspanning van de schouder en nekspieren. Deelnemen aan deze lessen is voor iedereen mogelijk.
De effecten en voordelen van BODYBALANCE

 • Verbetert de flexibiliteit van de gewrichten en je krijgt een groter bewegingsbereik
 • Verhoogt je core kracht
 • Verbetert je cardiovasculaire functie
 • Helpt je calorieën te verbranden
 • Vermindert je stressniveau
 • Zorgt voor een blijvend gevoel van welzijn en kalmte
 • Helpt je beter te concentreren en verhoogt je bewustzijnsniveau

Ben jij er klaar voor om je 'body & mind' naar een hoger niveau te brengen? Volg dan BODYBALANCE!
Voor meer informatie zie www.lesmills.nl

888_0048_156.png

Dethon Terneuzen
Esmiralda de Groote

Leuk dat je gekozen hebt voor Dethon

Esmiralda de Groote

Get Fit is een verzamelnaam voor projecten van Bodyline in samenwerking met andere partijen zoals bedrijven, verenigingen en instanties.

Get Fit Dethon is een project waarin clienten van Dethon worden getraind en gecoacht door trainers van Bodyline. Er wordt gevarieerd getraind, geinformeerd over gezonde voeding en handige tips gegeven om de gezondheid te bevorderen. Deze deelnemers zijn zorgvuldig geselecteerd met als doel terug in het arbeidsproces te komen.

Kortom een prettige samenwerking tussen Dethon en Bodyline om de gezondheid te vergroten, de sociale contacten en omgang te verbeteren en de kans op een plaats in de arbeidsmarkt te vergroten.

Hatha Yoga Terneuzen Hulst Oostburg Cadzand
Wendy Lazaroms

Leuk dat je gekozen hebt voor Hatha Yoga

Interesse in een Body & Mind les? Ik help je graag met het vinden van een les die bij jou past.

Wendy Lazaroms

Hatha yoga is een rustige vorm van yoga. De intensiviteit van de les ligt lager zodat we de tijd hebben bewust te ervaren wat er in het lichaam gebeurt en aanwezig is.

Ongemakken die we ervaren in het lichaam worden vaak veroorzaakt door onnodige spanning in de spieren. We zijn ons vaak pas bewust van deze spanning als er al klachten door ontstaan. Spanning maakt de spieren korter waardoor deze minder bewegen en minder ruimte geven om te bewegen.  De hatha yoga geeft je een moment om deze spanning te onderzoeken en los te laten. Hierdoor verbeterd de algehele conditie van het lichaam en word er meer rust in het hoofd ervaren.  

In de lessen onderzoeken we wat er in het lichaam aanwezig is. Waar is spanning, waar ruimte. Als we houdingen doen, bewegingen maken op welke manier gebruiken we dan het lichaam en beïnvloeden we de aanwezige spanning en ontspanning. Op welke manier gebruiken we de adem en wat is het effect hiervan op de spanning en ruimte in het lichaam.

Vooral dat proces van bewust worden van het lichaam is de grote meerwaarde van de hatha yoga. Daarnaast  is het natuurlijk ook een heerlijke manier om een moment voor jezelf te nemen, even alles los laten. De rust en stilte in jezelf op te zoeken. Als je wat langer bezig bent met het ervaren van yoga zul je merken dat de kleine ongemakken in nek, schouders en rug afnemen of zelfs geheel niet meer aanwezig zijn. Grotere ongemakken worden kleiner ervaren doordat men bewuster is van hoe het lichaam reageert.

Het loslaten van de spanning uit de spieren zorgt er ook voor dat emoties en stress, die verbonden zijn met die spieren, worden losgelaten. Daardoor ontstaat ontspanning en rust in het hoofd. Het geeft een sterker gevoel van geestelijke balans.

 

888_0029_88.png 

Hydro Therapie Terneuzen Hulst
Ingeborg de Booy

Leuk dat je gekozen hebt voor Hydro Therapie

Ingeborg de Booy

Het grote voordeel van bewegen in het water is, dat lichamelijke inspanning in het water minder moeite kost dan op de kant, anderzijds worden oefeningen zwaarder door de weerstand van het water. Ondanks die grotere belasting worden gewrichten en spieren ontzien door de opwaartse kracht van het water. De kans op blessures is derhalve minimaal. 

In deze les ligt de nadruk op de belastbaarheid van de individuele sporter. Ook de temperatuur van het water (zo'n 30.5 gr) maakt het aangenaam om hier in te werken. Ook als u niet goed kunt zwemmen kunt u aan deze les deelnemen want ons bad heeft een diepte van 1.20m.   Wanneer u het fijn vindt voor uw spieren om na de training gebruik te maken van de sauna, dan staat deze geheel ter beschikking.

Deze les is zeer geschikt voor:

- lichaam wat minimaal belastbaar is

- chronische aandoeningen

- herstellende na operatie knie/heup

Mocht na verloop van tijd de intensiteit van de les voor u te laag worden, dan adviseren wij u door te stromen naar een andere activiteit, bijvoorbeeld aquarobics.

888_0028_72_67.png

Hydro Therapie (reuma) Terneuzen Hulst
Ingeborg de Booy

Leuk dat je gekozen hebt voor Hydro Therapie (reuma)

Ingeborg de Booy

In de lessen van de Hydro Therapie (reuma) ligt de nadruk op de persoonlijke belastbaarheid van het lichaam van de individuele sporter. Met behulp van het warme water en de oefeningen wordt getracht de gewrichten zo soepel mogelijk te houden. Doordat het water het grootste deel van de belasting op de gewrichten wegneemt en daarnaast voor een stuk stabiliteit zorgt, is het mogelijk voor mensen met reuma of fibromyalgie op een aangepast niveau te sporten.

De bewegingen zorgen voor:

 • betere doorbloeding van de spieren
 • onderhouden van spierkracht
 • verbeteren van de coordinatie
 • functioneel belasten van het gehele lichaam
 • full-body work-out op eigen niveau

Indien u interesse heeft in deze les, informeren wij u graag over de mogelijkheden!

888_0054_72.png

Mindfulness Cursus Terneuzen
Linda de Bokx

Leuk dat je gekozen hebt voor Mindfulness Cursus

Linda de Bokx
Pilates Terneuzen Hulst
Wolmoed Tol

Leuk dat je gekozen hebt voor Pilates

Wolmoed Tol

Pilates is een beweegvorm ontwikkeld door Joseph Pilates in de jaren 1900. Het is voor iedereen die een sterk, lenig en een vitaal lichaam wil. Jong en oud, man of vrouw, dat maakt niet uit.  Bewegen is belangrijk voor iedereen  en ons motto is ‘ use it or lose it’!

Accenten van Pilates liggen op gecontroleerd bewegen met de juiste kracht, lenigheid en coördinatie, in combinatie met ademhaling. De oefeningen worden op verschillende niveaus aangeboden, zodat ook een beginneling makkelijk kan instromen.

Pilates bij bodyline is functionele Pilates. Dat wil zeggen dat er vooral gewerkt wordt met de vertaling van de klassieke pilates oefeningen naar oefeningen uit de 21e eeuw. De laatste ontwikkelingen op het gebied van bewegen zijn geïntegreerd en vooral gericht op veilig bewegen zonder overbelasting van rug, nek en schouders.

Vaak wordt Pilates genoemd als training voor mensen met rug, nek en schouderklachten. Dit proberen we met Functioneel Pilates waar te maken!

Pilates is al jaren bezig met ‘core-training’, lang voordat dit een must werd in de fitnessprogramma’s. Het voordeel van Functioneel Pilates is dat de core onderdeel is van de beweegpatronen, waardoor de vertaling naar het dagelijks leven of andere trainingsvormen makkelijk wordt. Je leert goed bewegen met juiste steun voor rug en schouder zodat je klachten kunt voorkomen en/of verminderen.

Functioneel Pilates wordt gegeven is groepsverband. Het zijn oefeningen staand en op de mat. Je ontdekt je belastbaarheid, de kracht van je lichaam, het nut van verschillende vormen van ademhalen en je leert werken met evenwicht en balans.

Er wordt gebruik gemaakt van muziek waardoor er een intensieve uitdagende les ontstaat met veel aandacht voor plezier in bewegen.

Ben je nieuwsgierig geworden? Meld je aan en kom een proefles meedoen. Je bent van harte welkom!

 *Pilates wordt vanaf seizoen 2015-2016 in Hulst en in Terneuzen gegeven!

888_0018_128.png

Power Yoga Terneuzen Hulst Oostburg Cadzand
Wendy Lazaroms

Leuk dat je gekozen hebt voor Power Yoga

Interesse in een Body & Mind les? Ik help je graag met het vinden van een les die bij jou past.

Wendy Lazaroms

 

Power Yoga is een dynamische vorm van yoga waarbij de houdingen elkaar vloeiend afwisselen. Power staat voor kracht, in dit geval je levenskracht. Het brengt je lichaam in beweging, maakt het zachter en krachtiger. Daardoor ervaar je meer energie gedurende de dag en voel je je vitaler.

Power yoga is een yang vorm waarbij kracht en beweging de hoofdrol spelen. Het opbouwen van een krachtig lichaam door de houdingen in beweging uit te voeren. Je adem neemt je mee in de bewegingen en zijn leidraad voor de mate van spanning en ontspanning tijdens het uitvoeren van de houdingen. Je maakt je bewust van de fysieke inspanning en invloed daarvan op je adem. Door dit op elkaar af te stemmen breng je jezelf naar ontspanning.

Power Yoga zorgt eerst voor inspanning en aanspanning, waar uiteindelijk rust en ontspanning uit vloeit. Door het verbeteren van je statische kracht,  verbetert je houding, word het lichaam sterker en ervaar je de ruimte die je adem je geeft.

De les is voor ieder toegankelijk ongeacht leeftijd, conditie, kracht. Als je graag beweging zoekt om tot rust te komen sluit deze vorm van yoga aan bij jouw manier van ontspannen.  

Ervaar jouw kracht en voel wat Power Yoga voor jou kan doen!

888_0017_84_88.png

Reuma fitness Terneuzen
Bauke Boon

Leuk dat je gekozen hebt voor Reuma fitness

Wil je eens een proefles of wat meer info aanvragen dan kun je bij mij terecht.

We hopen je binnenkort te zien bij Bodyline

Bauke Boon

Reuma fitness is een begeleid trainingsuur voor deelnemers die, wegens reumatische klachten, beperkt zijn in hun bewegen. Binnen de reuma fitness wordt u begeleid door een 4+ instructeur die middels verschillende trainingsvormen u fit houdt.

Er wordt getraind op de volgende onderdelen:

 • Uithoudingsvermogen
 • Spierversterking
 • Balans
 • Coördinatie
 • Behendigheid
 • Motoriek
 • Stabiliteit

Naast de traditionele fitnessapparatuur wordt er, afgestemd op de deelnemer, gebruik gemaakt van trainingsvormen met ballen, tubes, steps etc.

Er is ruimte voor een individuele aanpak binnen de groep, zodat iedereen een prettige training ervaart.

Kom gerust eens meedoen aan een les of neem vooraf contact op.

888_0016_1.png

Senioren Fitclub Terneuzen Hulst

Een actieve levensstijl heeft een positieve invloed op de dagelijkse fitheid. Tevens draagt het bij aan het voorkomen van een aantal veel voorkomende ziektebeelden.
 
Voorbeelden hiervan zijn:
  verlies van kracht, lenigheid en coördinatie
  osteoporose (botontkalking met als gevolg broze botten)
  diabetes
  hogere bloeddruk
  het verminderde vermogen van de longen om zuurstof op te nemen
  toename vetmassa


De senioren fitclub kunt u op het rooster, in de kolom “fitness”  terugvinden. Dit zijn gereserveerde tijdstippen voor de senioren fitness.
De les bestaat uit 25 minuten cardio training, 25 minuten spierversterking en 10 minuten mobiliserende-en stretch oefeningen. Het motto is “actief bezig zijn”, de muziek komt uit de jaren ’50 / ’60 / ’70 en de sfeer is gezellig. Kortom, zeker de moeite waard om hier als senior eens aan deel te nemen.
Naast de Senioren Fitness, zijn er nog een aantal sportieve activiteiten die populair zijn onder de senioren, namelijk:
  Aquarobics 
  Easy Cycling
  Body Vive
  Pilates easy flow
  Vrijzwemmen
Naar eigen inzicht kunt u ook deelnemen aan andere activiteiten. Wij adviseren u graag. Ouder worden is een natuurlijk proces, inactief zijn is dat niet. Kortom, blijf in beweging!

888_0014_3_6.png

Spinning Terneuzen Hulst
Bauke Boon

Leuk dat je gekozen hebt voor Spinning

Wil je eens een proefles of wat meer info aanvragen dan kun je bij mij terecht.

We hopen je binnenkort te zien bij Bodyline

Bauke Boon

Dit is een gevarieerde fietstraining van 60 minuten die begint met een warming-up en gevolgd wordt door intervaltraining. De gebruikte variaties zijn; zittende klim, staande klim, zittend tempo, zittende versnelling, staande versnelling, isolaties en Jumps. De trainingsintensiteit ligt tussen de 65% en 85% van uw maximale vermogen. De hartslagmeter is hierbij een belangrijk meetinstrument. Door gebruik te maken van hartslagmeters kunnen wij u tijdens de training hierop het beste coachen.

Gedurende de komende 4 maanden bieden wij 4 soorten trainingen aan. Welke wij iedere dan 4 weken achter elkaar als zelfde les geven. Het doel is het lichaam er aan te laten wennen / aanpassen (verbeteren). Daarna wisselen wij  naar de volgende training.

Threshold Training (“verschuiven” omslagpunt)

 • tempo:  voornamelijk tussen 60 en 90 rpm
 • kleurzones: voornamelijk groen en geel
 • karakter:  rond omslagpunt, proberen lichaam aan het verzuren te laten wennen.

Doel: in deze les trainen we tegen de anaerobe drempel (verzuring)  aan: de les voelt zwaar maar je hebt nog genoeg zuurstof om de training te volgen. Je traint hiermee je lichaam om het punt van verzuring uit te stellen. Je kunt dan harder fietsen met dezelfde inspanning. Je lichaam wordt dus efficiënter in het gebruik van energie.

Power training (kracht training)

 • tempo:  tussen 50 en 120 rpm
 • kleurzones: alle kleuren
 • karakter: klim training

Doel: in deze les trainen we de beenspieren; ze worden sterker en krachtiger, en  we trainen het uithoudingsvermogen: je lichaam kan meer zuurstof naar de spieren voeren en tegelijkertijd meer afvalstoffen afvoeren

 Interval training (uithoudingsvermogen door interval)

 • tempo: tussen 60 en 100 rpm
 • kleurzones: alle kleuren
 • karakter: afwisselen van weerstand, snelheid en sprints

Doel: het verhoogt de maximale zuurstof opname in je lichaam (Vo2Max), je stimuleert een hogere vetverbranding en het verbetert de verbranding in rust (rustmetabolisme)

Endurence training (verbeteren van souplesse)

 • tempo: tussen 80 en 120 rpm
 • kleurzones: blauw, groen en geel
 • karakter: duurtraining op hoog tempo

Doel: je leert om op een hoge cadans te fiets waardoor je spieren wennen aan een langdurige belasting. De zuurstofopname in de benen  wordt hiermee verbeterd. De spanning en ontspanningsmomenten worden beter geautomatiseerd. Geeft een hoger rendement in prestatie).

HULST

maandag

dinsdag

woensdag

donderdag

vrijdag

zaterdag

zondag

9.00

interval

 

power

 

interval

 

power

 

 

 

 

 

 

 

 

19.00

 

 

interval

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

20.00

interval

endurance

threshold

power

 

 

 

               

TERNEUZEN

maandag

dinsdag

woensdag

donderdag

vrijdag

zaterdag

zondag

9.15

threshold

 

interval

 

power

endurance

interval

 

 

 

 

 

 

 

17.45

endurance

 

 

 

 

 

 

18.45

 

 

rpm

 

 

 

 

rpm

threshold

 

endurance

 

 

 

19.45

 

 

 

 

 

 

 

19.30

power

 

threshold

 

 

 

 

                               

                                           

   888_0012_104_25.png

 

<td nowrap="nowrap" style="width: 74.0pt; border: solid w

TERNEUZEN

maandag

dinsdag

woensdag

donderdag

vrijdag

zaterdag

zondag

9.15

power

 

interval

 

power

endura

Step Terneuzen

BODYSTEP is de energieke workout die je een bevrijdend en fit gevoel geeft. Met behulp van een in hoogte verstelbare step en eenvoudige bewegingen op, over en rondom de step, goede muziek en toegankelijke instructeurs word je extra gemotiveerd en tot grotere prestaties gebracht. De cardionummers zorgen voor vetverbranding in een hogere versnelling, gevolgd door spierverstevigende tracks die je lichaam nog mooier vormen en strakker maken. Net als bij alle andere Les Mills programma's wisselt BODYSTEP elke drie maanden van choreografie en muziek.

BODYSTEP is geschikt voor iedereen die het leuk vindt om op muziek te trainen. BODYSTEP is de beste en de snelste manier om op billen, benen en buik af te slanken. Door de vaste choreografie is eenvoud het sleutelwoord van deze training; niet het denken maar het doen staat voorop.

Effecten en voordelen van BODYSTEP

 • Zorgt dat je een slanker lichaam krijgt, omdat je veel calorieën verbrandt
 • Verbetert je kracht
 • Verhoogt je conditie
 • Verbetert je coördinatie
 • Verbetert je botdichtheid
 • Verbetert je hart-en longcapaciteit door middel van een full-body cardio workout

  Ben jij klaar om een stapje hoger op te gaan? Step dan met ons mee!

  Voor meer informatie zie www.lesmills.nl

888_0044_160.png

Yin Yoga Terneuzen Hulst
Linda de Bokx

Leuk dat je gekozen hebt voor Yin Yoga

Linda de Bokx

 

Yin Yoga is een yogavorm waarbij je de houdingen langer vast houdt. Het is vooral gericht op het versterken en het versoepelen van pezen, bindweefsel en gewrichten; ze rekken dieperliggende spieren en maken het bekkengebied los. Het verbeterd de mobiliteit van het lichaam (leniger) en zorgt dat de gewrichten beter in conditie komen (krachtiger)

Lichaam voelen en spanningen los laten

In Yin yoga worden posities langer vastgehouden, zo heb je meer tijd om je lichaam te voelen en dieper te ontspannen in de houdingen. Je gebruikt je lijf niet om in een houding te komen,  je gebruikt de houding om je lijf beter te voelen. De spanningen in een diepere laag te ervaren en, nog belangrijker, los te laten. Yin yoga heeft een relatief rustige karakter. De les is juist zo lekker doordat je even niet heel intensief hoeft te bewegen, maar juist de tijd kunt nemen voor je lichaam. Het aanhouden van de houdingen kan ongemakkelijk aan gaan voelen wat je uit daagt niet alleen je lichaam te ontspannen maar ook je mind!

Spieren loslaten, gewrichten versterken, mobiliteit vergroten.

Waar je bij de meeste sporten je spieren aan- en ontspant gaat het er bij Yin yoga om dat je zoveel mogelijk spieren loslaat. Yin yoga richt zich op het verbeteren van de pezen, bindweefsel en gewrichten. Door de spieren (Yang Weefsel) te ontspannen komt er lichte druk te staan op de hardere stuggere weefsels in het lichaam (Yin weefsels). Hierdoor verbeterd de doorbloeding en daarmee de conditie van deze weefsels. De mobiliteit en kracht van de gewrichten verbeterd hierdoor waardoor de spieren beter ondersteund worden in hun werking. Het lichaam gaat hierdoor soepeler en krachtiger aanvoelen.

Wijsheid

De wijsheid van de Yinyoga is mooi gedocumenteerd door Paul Grilley. Hij stelt dat het niet onze spierkracht is die ons fit en sterk maakt. Het gaat juist om de flexibiliteit van de gewrichten en het bindweefsel. Je ziet het bij atleten. Zij beëindigen hun carrière niet vanwege gebrek aan spieren, maar door problemen met hun gewrichten. Yin yoga is dé manier om bindweefsel en gewrichten te herstellen en versterken. Het helpt blessures aan gewrichten te voorkomen en haalt de spanning uit een diepere laag van het lichaam. 

Les volgen met “koude” spieren

Iedereen heeft baat bij Yin yoga. Als je een zittend beroep hebt, bijvoorbeeld, belast je de gewrichten en het bindweefsel in je bekken en rug. Je spieren zijn constant aan het werk om je lichaam rechtop te houden. Daardoor verkorten ze. Bij Yin yoga laat je die spieren juist los. Hiermee voorkom of herstel je klachten in de gewrichten, rug, schouders, heupen. De houdingen worden hoofdzakelijk zittend of liggend uitgevoerd. Yin yoga kun je het beste met “koude” spieren volgen. De spieren zijn dan nog stijf, waardoor je sneller bij de bindweefsels en gewrichten komt.

Yang yoga

Het grootste effect bereik je wanneer je Yin yoga beoefent in combinatie met een yang yogavorm, zoals de Poweryoga. Vandaar dat we er voor gekozen hebben deze combinatie aansluitend te bieden op de donderdag avond. Zo breng je yin en yang in balans.

Ook kan Yin yoga een aanvulling zijn op een yang sport, zoals hardlopen, zwemmen en fitness. De conditie van de stuggere weefsels is ook dan mede bepalend voor de prestatie en blessuregevoeligheid van het lichaam.

Wat nodig voor de les?

De rust van de Yin yoga maakt ook dat het lichaam koel blijft. Zorg er voor dat je warm genoeg gekleed bent. Neem een extra vest mee en wellicht sokken. Afsluitend is er een korte ontspanning waarvoor een deken prettig is. Overige benodigdheden zijn aanwezig. Mocht je zelf in het bezit zijn van een yoga mat, blokken en meditatiekussen dan vind je het wellicht prettig dit mee te nemen.

 

Enthousiast? Geïnteresseerd? Nieuwsgierig?

Kom eens kennis maken met deze les. Je bent van harte welkom!

 

888_0004_80_78.png

Zeepaardjes Terneuzen Hulst
Hilda Post

Leuk dat je gekozen hebt voor Zeepaardjes

Hilda Post

Ook minder valide kinderen kunnen terecht bij Bodyline. De Zeepaardjes bestaan uit een groepje kinderen met een verstandelijke of fysieke beperking. Er wordt wekelijks zwemles gegeven in groepjes van maximaal 3 kinderen. 
 

 • 1 maal per week zwemmen
 • Per keer 30 minuten zwemles
 • Groep van 3 kinderen
 • Doel: A diploma of eventueel deelcertificaten van het A diploma of i.o.m. de ouder(s) het doel bepalen
 • Bij voldoende niveau gaat kind ook in gemeentelijk bad zwemmen
 • Kosten: 56,75 euro per maand
 • Aangeboden in Terneuzen en Hulst
 • PGB gebruik is mogelijk

 Voor meer informatie kunt u contact opnemen met;

Terneuzen; esmiralda@healthcenterbodyline.nl 

Hulst; daniella@healthcenterbodyline.nl

Zwem ABC Terneuzen Hulst
Esmiralda de Groote

Leuk dat je gekozen hebt voor Zwem ABC

Esmiralda de Groote

Bodyline healthcenter biedt voor het Zwem ABC vier verschillende trajecten aan. De reden van dit aanbod is tweeledig. Wij komen hiermee tegemoet aan de wensen van u als ouder, maar voor ons is het tweede argument zeker zo belangrijk. Dat is namelijk dat ieder kind anders leert, en dus een ander traject moet of kan doorlopen.

600_logo-keurmerk.png

 Zwem ABC,  standaard traject

 • Één maal per week zwemles
 • 30 minuten
 • Groep 6 kinderen, vaste docent, vaste tijd, gedifferentieerd niveau
 • Doel; met een gemiddelde leercurve haalt men in 18 maanden het A diploma
 • ± 12 maanden 1 maal per week bij Bodyline,  bij voldoende niveau 1x Bodyline en een tweede keer op donderdag of vrijdag in het gemeentelijk zwembad in Terneuzen en op zaterdag in Hulst
 • Kosten:  1 maal per week € 32,25
 • Kosten 2x per week € 45,25 (1x Bodyline, 1x Vliegende Vaart/Reynaertland)
 • Toelatingseis: 4,5 jaar
 • Online volgsysteem
 • Aangeboden in Terneuzen en Hulst
 • Indien er geen wachtlijst is kan er onbeperkt worden ingeschreven.
 • Traject voor A,B en C diploma

 Zwem ABC,  2 maal per week zwemmen bij Bodyline

 • Twee maal per week zwemles
 • Per keer 30 minuten les
 • Groep 6 kinderen, vaste docent, vaste tijd, gedifferentieerd niveau
 • Doel; met een gemiddelde leercurve haalt men in 12 maanden het A diploma.
 • Kosten: 2 maal bij Bodyline € 57,75
 • Toelatingseis: 4,5 jaar   
 • Online volgsysteem
 • Aangeboden in Terneuzen/Hulst
 • Traject voor A diploma, gaat daarna over in gewone standaard traject

 Zwem ABC, versneld traject

 • Twee maal per week zwemles
 • Per keer 45 minuten zwemles
 • Groep van 6 kinderen, vaste docent, vaste tijd, gedifferentieerd niveau
 • Doel; A diploma binnen 8 maanden (Garantie op te betalen bedrag)
 • Bij voldoende niveau gaat het kind een derde maal zwemmen in het gemeentelijke bad
 • Kosten: 8 maanden van € 87,75
 • Toelatingseisen; 5,5 jaar/ Motorisch als sociaal normaal leergedrag/ Voorzwemmen (angst, aanspreekbaarheid, opvolgen van aanwijzingen, overige.)
 • Online volgsysteem
 • Aangeboden in Terneuzen/Hulst (bij voldoende deelnemers)
 • Traject voor A diploma, daarna verder in gewone standaard traject

 Zwem ABC,  Zeepaardjes (voor kinderen met een beperking)

 • Één maal per week zwemmen
 • Per keer 30 minuten zwemles
 • Groep van 3 kinderen
 • Doel: A diploma of eventueel Deel certificaten A diploma of i.o.m. ouder doel bepalen
 • Bij voldoende niveau gaat  kind ook in gemeentelijk bad zwemmen
 • Kosten: € 56,75 per maand
 • Aangeboden in Terneuzen en Hulst

 Indien u vragen heeft of uw kindje wilt aanmelden dan kunt u contact opnemen via onderstaande mail adressen;

888_0003_214_215.png

Zwem ABC (versneld) Terneuzen
Esmiralda de Groote

Leuk dat je gekozen hebt voor Zwem ABC (versneld)

Esmiralda de Groote

Binnen het reguliere Zwem ABC is er een versneld traject. Hierbij zal het kind 2x per week zwemles krijgen en aan het einde van het traject, wanneer er ook in een 'groot' zwembad gezwommen zal worden, 3x per week.

600_logo-keurmerk.png
De voorwaarden zijn als volgt:

 • Twee maal per week zwemles
 • 45 minuten per zwemles
 • Groep van 6 kinderen, vaste docent, vaste tijd, gedifferentieerd niveau
 • Doel: Streven binnen 8 maanden diploma A
 • Bij voldoende niveau gaat het kind een derde maal zwemmen in het gemeentelijke bad
 • Kosten: 8 maanden van € 87,75
 • Toelatinseisen: 
  • 5,5 jaar
  • Motorisch als sociaal normaal leergedrag
  • Voorzwemmen (angst, aanspreekbaarheid, opvolgen van aanwijzingen)
 • Online volgsysteem
 • Aangeboden in Terneuzen
 • Beperkte deelname van 12 kinderen
 • Traject voor A dilpoma, daarna verder in regulier traject

Indien u interesse heeft, neem contact op met onze zwemcoördinator!

888_0003_214_215.png

Terneuzen

Vliegende Vaart 1
4537 DH Terneuzen
0115 - 697 773
info@healthcenterbodyline.nl

PHILIPPINE
Strandgaper 9B
4553 CA - Philippine
bauke@healthcenterbodyline.nl

nieuwsbrief ontvangen?

Hulst

Spoorweg 2
4561 XZ Hulst
0114-321252
infohulst@healthcenterbodyline.nl
nieuwsbrief ontvangen?

Philippine

Strandgaper 9B
4553 CA Philippine

bauke@healthcenterbodyline.nl
nieuwsbrief ontvangen?

Oostburg

Pastoor van Genklaan 6
4501 AJ Oostburg

oostburg@healthcenterbodyline.nl
nieuwsbrief ontvangen?

Cadzand

Vlamingpolderweg 3a
4506HZ Cadzand
0115 - 697 773
info@healthcenterbodyline.nl

In een mooie ruimte in het pand van Moio Beach met uitzicht op het strand bieden wij yoga lessen aan en verzorgen wij Bootcamp lessen op het strand.