Kick&Boks jeugd Kick&Boks jeugd Nieuwe super leuke en intensieve sportles voor de kids; KICK&BOKS. Deze lessen worden gegeven in Terneuzen en Hulst. Kom langs voor een gratis kennismakingsles. Ervaar hoe het is om te trainen als een bokser. lees meer.....
Lees verder »
26
Sep
Spinning marathon Spinning marathon Op zondag 15 oktober organiseren wij een spinning marathon met als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor de wederopbouw van Sint Maarten. Iedereen heeft de beelden gezien van wat de verwoestende orkaan Irma heeft aangericht op onder andere het eiland Sint Maarten (Nederlandse Antillen). Straten staan onder water, auto's drijven langs en daken zijn van huizen geblazen. De gehele bevolking is zwaar getroffen en velen moeten het nu doen met door militairen uitgereikt tentzeil en voedsel.
Lees verder »
26
Sep
HITT training;  GRIT Strength HITT training; GRIT Strength Dit is een zeer uitdagende workout, geschikt voor iedereen die serieus aan zijn of haar fitheid wil werken. Het is een intensieve 30-minuten durende team training waarbij je de grote spiergroepen behoorlijk aanpakt met gebruik van de gewichten en een step. LES MILLS GRIT™STRENGTH is ontwikkeld om je trainingsschema compleet te maken. Doe GRIT STRENGTH één of twee keer per week en het levert je fantastisch resultaat op!
Lees verder »
26
Sep
Mindfulness Mindfulness Mindfulness houdt in......volledig bewust zijn van het moment en de huidige ervaring, of: in het hier-en-nu aanwezig zijn. In het dagelijkse leven gaan veel zaken op de automatische piloot waardoor sommige zaken maar voor de helft of minder worden ervaren. Dat kan voor jezelf en de omgeving vervelend zijn. Mindfulness is dan een goede keuze. Het is een vaardigheid die door oefenen aan te leren is. De eerstvolgende 8-weekse Mindfulness cursus start op donderdag 05 oktober om 19:00. Schrijf u in via evenementen: Mindfulness cursus Meer gedetailleerde informatie over de mindfulness cursus kunt u vinden in onderstaande folder.
Lees verder »
4
Sep
Locatie terneuzen; Nieuwe lessen komend seizoen Locatie terneuzen; Nieuwe lessen komend seizoen Onderstaande informatie betreffende nieuwe lessen komend seizoen.
Lees verder »
23
Aug
Wil je de zomer kilo's kwijt? Dat kan met ons MYLINE programma. Wil je de zomer kilo's kwijt? Dat kan met ons MYLINE programma. MYLINE® is een acht weken durende voedingscursus. Je kan de cursus met verschillende doelen volgen. Bijvoorbeeld afvallen, gezonder leren eten of structuur en inspiratie op doen voor een vitaler leven.
Lees verder »
23
Aug
Float Fit training Float Fit training Wil jij meedoen met een super leuke, uitdagende en intensieve les waarbij je ongemerkt spieren traint waarvan je niet eens weet dat je ze hebt? Wil jij werken aan je core stability, houding en balans ? Dan is Floatfit DE les voor jou!
Lees verder »
23
Aug
Nieuw vanaf oktober; les mills SPRINT Nieuw vanaf oktober; les mills SPRINT Les Mills SPRINT is geen gewone workout, maar een High Intensity Interval Training (HIIT) van 30 minuten op een indoor bike. Het is intens, waardoor je in no-time je fitnessdoelen haalt met een minimale belasting van je gewrichten. De SPRINT workout is kort, zodat je alles kunt geven om jezelf te pushen naar je fysieke en mentale grens.
Lees verder »
22
Aug
Algemene belangrijke informatie Algemene belangrijke informatie Bodyline is een bedrijf dat altijd in beweging is. Wij volgen de trends op sportgebied en zorgen dat we d.m.v aanpassingen aan het pand, aanschaffen van nieuwe materialen en programma's up-to-date blijven. Onderstaande een korte impressie voor komend seizoen.
Lees verder »
22
Aug
6-daagse Tsjechië reis 6-daagse Tsjechië reis Voor de tweede keer bieden wij een bijzondere zes-daagse wandel en fietsreis aan naar het schitterende Reuzengebergte. We verblijven tijdens de zes-daagse reis (vijf overnachtingen) in het bergdorp Pec Pod Snezkou in het fantastisch mooie Reuzengebergte, op de grens van Tsjechië en Polen en op 125 kilometer van Praag. We slapen in nieuwe zeer goed verzorgde appartementen en genieten op basis van volpension van de verrassend veelzijdige Tsjechische keuken.
Lees verder »
18
Aug

Terneuzen

Vliegende Vaart 1
4537 DH Terneuzen
0115 - 697 773
info@healthcenterbodyline.nl
nieuwsbrief ontvangen?

Hulst

Spoorweg 2
4561 XZ Hulst
0114-321252
infohulst@healthcenterbodyline.nl
nieuwsbrief ontvangen?

Philippine

Strandgaper 9B
4553 CA Philippine

bauke@healthcenterbodyline.nl
nieuwsbrief ontvangen?