Update verbouwing Hulst en heropeningsweekend Update verbouwing Hulst en heropeningsweekend Het nieuwe seizoen is weer gestart. Voor de meeste leden zit de zomervakantie er weer op en kan er weer volop gesport gaan worden. Bodyline heeft tijdens de zomerperiode niet stil gezeten. De nieuwbouw is opgeleverd dus zijn we begonnen met de afwerking van de studio's. Het is nog een hele klus maar als je nu bij Bodyline binnenkomt dan zie je direct dat er al redelijk wat veranderingen zijn.
Lees verder »
4
Sep
Floatfit Aqua training vanaf september weer in Hulst Floatfit Aqua training vanaf september weer in Hulst Deze uitdagende, super leuke en intensieve les gaan we opnieuw in Hulst aanbieden. Deze lessen worden gegeven vanaf september t/m november. Vanaf december gaan de floats terug naar onze locatie in Terneuzen. Er kunnen max. 12 deelnemers tegelijk meedoen dus wil je zeker zijn van een plaats dan graag reserveren via de sportivity app.
Lees verder »
20
Aug
lessen reserveren via app/ nieuwe website lessen reserveren via app/ nieuwe website Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan een nieuwe website en app. Deze worden vanuit één besturingssysteem gemaakt. Vanaf oktober kun je onze mooie nieuwe website en app bewonderen. Voor nu betekent het echter dat de Bodyline app tijdelijk niet bruikbaar is. Onze excuses voor dit ongemak, maar wij hopen dat onze nieuwe online media alles goed zal maken. Sportivity app; Bodyline heeft een meer gebruiksvriendelijke manier om lessen te reserveren. Voor de meeste lessen kun je zonder te reserveren terecht en dat zal ook zo blijven. Echter, voor sommige specifieke trainingen is reserveren wel nodig. Denk bijvoorbeeld aan Floatfit, waarbij een beperkt aantal plekken is. Tot nu gingen reservaties via de website. Daarbij moest je veel gegevens invullen. Daarom waren wij al even op zoek naar een eenvoudiger systeem en dat is gelukt. En wel in de vorm van Sportivity. Hoe werkt dit:
Lees verder »
1
Aug
 lessen zondag locatie Hulst; Aerial yoga en Hatha Yoga lessen zondag locatie Hulst; Aerial yoga en Hatha Yoga Vanaf september gaan we op zondag weer 2 verschillende yoga lessen geven. je kunt je aanmelden voor de Aerial yoga of meedoen met Hatha Yoga. Uiteraard is het ook mogelijk om beide lessen te volgen. onderstaande meer info.
Lees verder »
1
Aug
Aanbod waterlessen kinderen Aanbod waterlessen kinderen Bodyline biedt tal van verschillende water programma's aan voor verschillende leeftijden. Onderstaand een overzicht van wat wij allemaal te bieden hebben.
Lees verder »
18
Jul
sportrooster nieuwe seizoen sportrooster nieuwe seizoen Ieder jaar analyseren wij de deelname aan onze lessen en proberen wij vanuit ontwikkelingen en de deelname het rooster te optimaliseren. Wij hebben geconcludeerd dat bij onze leden sterk de voorkeur is dat trainingen meerdere malen worden aangeboden. Wij streven daarom naar een breed aanbod met frequente trainingen (water trainingen, fitness, groepslessen, body & mind, spinning, vitaliteit trajecten, trainen voor een event met reis). Om dit brede aanbod frequent te kunnen blijven aanbieden en zo aan uw vraag te kunnen voldoen hebben wij de diversiteit iets kleiner gemaakt
Lees verder »
18
Jul
Nieuwe les; Playground en PlaygroundX Nieuwe les; Playground en PlaygroundX Met sportieve trots presenteren wij ons nieuwe concept binnen Bodyline: PlaygroundX. PlaygroundX is onze nieuwe ruimte waarbij we een platform creëren voor iedereen die houdt van variatie, hoge intensiteit en functionele training. StrongVikingers, Obstacle Run fanaten en CrossFit fans kunnen terecht op onze Playground voor uitdagende trainingen die passen bij hun doelen. In de Playground bieden we 2 verschillende trainingen aan.
Lees verder »
31
May

Terneuzen

Vliegende Vaart 1
4537 DH Terneuzen
0115 - 697 773
info@healthcenterbodyline.nl

PHILIPPINE
Strandgaper 9B
4553 CA - Philippine
bauke@healthcenterbodyline.nl

nieuwsbrief ontvangen?

Hulst

Spoorweg 2
4561 XZ Hulst
0114-321252
infohulst@healthcenterbodyline.nl
nieuwsbrief ontvangen?

Philippine

Strandgaper 9B
4553 CA Philippine

bauke@healthcenterbodyline.nl
nieuwsbrief ontvangen?

Oostburg

Pastoor van Genklaan 6
4501 AJ Oostburg

oostburg@healthcenterbodyline.nl
nieuwsbrief ontvangen?

Cadzand

Vlamingpolderweg 3a
4506HZ Cadzand
0115 - 697 773
info@healthcenterbodyline.nl

In een mooie ruimte in het pand van Moio Beach met uitzicht op het strand bieden wij yoga lessen aan en verzorgen wij Bootcamp lessen op het strand.