Opening locatie oostburg Opening locatie oostburg Openingsaanbod: Schrijf je in tijdens de open dag op 10 februari en ontvang je leeftijd (eenmalig in euro’s) als korting. Onderstaande meer informatie betreffende locatie Oostburg.
Lees verder »
25
Jan
Sportvasten actie Sportvasten actie Fittergy sportvasten buddy actie; Word samen fitter, energieker en slanker met SPORTVASTEN 1 Vul samen met je buddy het inschrijfformulier in en lever deze in bij je sportvasten coach Anita of Ingeborg 2 Daarna ga je 10 dagen Sportvasten. Samen switch je naar meer energie, minder kilo's en een fitter lichaam. 3 Bij inschrijving ontvang je gratis Keep The Switch mini-kuur t.w.v. 39,00. 4 Je betaalt voor het gehele traject 199,00 ipv 295,00 pp
Lees verder »
5
Jan
Update verbouwing Update verbouwing Onderstaande update betreffende verbouwing Terneuzen, nieuwbouw en verbouwing Hulst en info over nieuwe locatie in Oostburg. Lees meer....
Lees verder »
5
Jan
Workshop Hormoonyoga Hulst Workshop Hormoonyoga Hulst Dit is een vorm van yoga, die weldadig is voor het hele lichaam, maar specifiek werkt op onze hormoonhuishouding. Hormoon Yoga is een vaste serie oefeningen {asana's}, gecombineerd met ademhalingstechnieken {pranayma} en het sturen van energie naar plaatsen in ons lichaam. Aan het eind van de serie volgt een aantal ontspannings-oefeningen {yoga nidra} om de energie in harmonie te brengen. Deze vorm van yoga is ontwikkeld door Dinah Rodrigues. We starten met een nieuwe workshop van 8 lessen. De workshop wordt gegeven op maandagavond van 20:00 tot 21:30 uur. Het is de bedoeling dat je je inschrijft voor de hele workshop (dus 8 lessen), niet voor 1 les.
Lees verder »
5
Jan
Juist instellen wattage spinningfiets Juist instellen wattage spinningfiets Onze spinning fietsen leveren veel informatie over de training aan u als klant: bijvoorbeeld welk vermogen u trapt, het gemiddeld calorieverbruik, etc. Als middel om te trainen gebruiken wij de verschillende trainingszones (welke in kleur tot uitdrukking komen). Daarbij is uw omslagpunt het uitgangspunt om uw fiets in te stellen. Anders geformuleerd; u kunt het meest optimaal trainen als u uw fiets goed instelt. In het verleden hebben wij testen daarvoor aangeboden, of uw omslagpunt ingeschat. In de maand januari gaan wij in onze lessen telkens gedurende 5 minuten een testje doen waarmee u uw omslagpunt en instelling kunt berekenen. Ons doel is om daarmee uw training te optimaliseren zodat u niet te zacht maar zeker ook niet te hard traint.
Lees verder »
4
Jan
Wat is jouw doel in 2018? Wat is jouw doel in 2018? Een nieuw jaar, een nieuw begin; dat is het moment om eens na te denken over je doelen voor het komende jaar. Wij willen graag helpen om je lifestyle doelen voor 2018 te bereiken. Daarom zijn wij gestart met een speciale doelen actie voor onze leden. Het belangrijkste is uiteraard dat jij je doel bereikt en daarnaast maak je ook nog kans op een polar horloge of PT sessies. Een extra beloning dus voor het bereiken van je gestelde doel. lees meer....
Lees verder »
4
Jan
Inschrijven Delta Ride for the Roses Bodyline team Inschrijven Delta Ride for the Roses Bodyline team Bodyline Team wil graag samen met alle leden meedoen met het fantastische evenement Delta ride of the roses in Zeeuws Vlaanderen. Dit goede doel steunt en sponsort de KWF stichting. Jij doet toch ook mee? Dit evenement vindt plaats op zondag 10 juni en start in Terneuzen. Leden van Bodyline kunnen zich inschrijven bij het Club team Bodyline. Dan hebben we met alle leden een eigen startvak. Als één grote familie gaan wij fietsen voor het goede doel KWF Kankerbestrijding. Hoe aanmelden;
Lees verder »
3
Jan
Frisse, gezonde en energieke start in 2018 Frisse, gezonde en energieke start in 2018 Wil jij ook een frisse, gezonde en energieke start maken in 2018? Aarzel dan niet langer en kom naar de informatie bijeenkomst om kennis te maken met Myline! Deze unieke combinatie van gezond eten en gericht sporten zorgt ervoor dat je je energiek en fit gaat voelen.
Lees verder »
2
Jan
Strong Viking 2018 Strong Viking 2018 Vikingers! In 2018 start natuurlijk weer een nieuw obstacle-run seizoen en daar willen we graag weer aan mee doen. We gaan het iets anders aanpakken dan vorige jaren. Wij hebben namelijk gemerkt dat techniektraining en krachttraining zeker van belang is om veel obstakels te overwinnen. Hoe gaan we dit doen? Wij gaan met zijn allen trainen voor de Strong Viking Run in Gent op zaterdag 1 september 2018. Hier hoort bij:
Lees verder »
4
Dec
Nieuwe lessen zondag locatie Hulst; Aerial yoga en Hatha Yoga Nieuwe lessen zondag locatie Hulst; Aerial yoga en Hatha Yoga Vanaf januari gaan we op zondag 2 verschillende yoga lessen geven. je kunt je aanmelden voor de Aerial yoga of meedoen met Hatha Yoga. Uiteraard is het ook mogelijk om beide lessen te volgen. onderstaande meer info.
Lees verder »
4
Dec

Terneuzen

Vliegende Vaart 1
4537 DH Terneuzen
0115 - 697 773
info@healthcenterbodyline.nl

PHILIPPINE
Strandgaper 9B
4553 CA - Philippine
bauke@healthcenterbodyline.nl

nieuwsbrief ontvangen?

Hulst

Spoorweg 2
4561 XZ Hulst
0114-321252
infohulst@healthcenterbodyline.nl
nieuwsbrief ontvangen?

Oostburg

Pastoor van Genklaan 6
4501 AJ Oostburg

oostburg@healthcenterbodyline.nl
nieuwsbrief ontvangen?