1
Aug
deel
Start nieuwe MYLINE cursus

Start nieuwe MYLINE cursus

Doe mee met de 8-weekse MYLINE cursus zodat je slank, energiek en fit de herfst en winter in kan gaan. Deze cursus is een unieke combinatie van gezond eten en gericht sporten.
Myline is ons zeer succesvolle voedingsprogramma waarbij bewegen, gezonde voeding en de juiste mindset de pijlers zijn van een leerweg naar gezonde voeding en vaak als resultaat ook minder kilo’s aan gewicht. Gemiddeld vallen de deelnemers tevens 5 á 7 kilo af. Ben je nieuwsgierig? Klik dan op de volgende link voor meer informatie;

http://www.healthcenterbodyline.nl/afvallen/

 Locatie Terneuzen; Informatie bijeenkomst Myline;

  • maandag 10 september 10.00u en 18.45 uur
  • Woensdag 12 september 20.15 uur
  • Donderdag 13 september 17.00 uur

Locatie Hulst; Informatie bijeenjkomst MYlLINE

  • maandag 10 september om 20.00 uur

*Bij voldoende deelname.

 Aanmelden via; http://www.healthcenterbodyline.nl/evenementen/243/start-nieuwe-myline-cursus.html

Myline® is een acht weken durende voedingscursus. Je kan de cursus met verschillende doelen volgen. Bijvoorbeeld afvallen, gezonder leren eten of structuur en inspiratie op doen voor een vitaler leven.

Onderstaande het succes verhaal van Carla;

Wat te doen voor een goed resultaat?

Je eet volgens het receptenboek. Verder woon je de wekelijkse bijeenkomsten bij. Tijdens deze bijeenkomsten worden er elke week andere onderwerpen behandeld. Tevens word je voor de wekelijkse bijeenkomst gewogen.

Daarnaast sport je minimaal twee keer per week. Deze trainingen bestaan uit krachttraining en cardiotraining. In de fitness zijn er programma’s speciaal voor Myline deelnemers waaraan je kan meedoen, maar deelnemen aan het reguliere sportprogramma behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. De combinatie gezond eten en voldoende bewegen zal een fitter en energieker gevoel geven.  

Wat is het doel?

De meeste mensen die de cursus Myline® volgen doen dit met het doel om af te vallen. Een doel tot het afvallen van acht kilo is een realistisch doel. Wil je meer afvallen dan acht kilo? Dan is wellicht na de cursus de Bodyline Myline® club iets voor jou!

Maar ook als je meer wilt weten over gezonde voeding of gewoon geïnspireerd wilt worden, dan is meedoen met Myline® een goede keuze.

Verder heeft Myline® als doel dat je aan het einde van de cursus in staat bent om gezondere, maar toch lekkere eetkeuzes kunt maken.

Het einde van de voedingscursus is daarom ook een nieuw begin, omdat je dan echt zelf alles wat je geleerd hebt verder gaat verweven in je dagelijks leven.
 

Hoe houd je je gewichtsverlies na acht weken vast?

Door gezond te blijven eten en sporten houd je je resultaten vast. Verder kan je ook meedoen aan de Myline® club. Door aan te sluiten bij de club is het makkelijker om verder gewicht te verliezen en op gewicht te blijven. Je wordt elke maand gecoacht em gewogen en doet nieuwe kennis op en leert nieuwe recepten kennen.

Is Myline® een dieet?

Myline® is geen dieet, maar het is een manier om voor de rest van je leven gezond, slank en vitaal te blijven.

Wat mag je van Bodyline verwachten?

Bodyline wil graag dat haar klanten hun doelen behalen. Je wordt daarom elke week gecoacht door een specialist op het gebied van voeding. De coaching vindt plaats tijdens de bijeenkomsten, maar gaat ook daarnaast door. Bijvoorbeeld via de Whatsapp groep waar je met je coach en andere deelnemers deel van uitmaakt. De sportinstructeurs kennen het programma en kunnen je daarom perfect helpen met je trainingen. Verder maakt een lespakket met recepten en een begeleidingsboek deel uit van de cursus.

Myline in een notendop

  • 8-wekelijkse voedingscursus
  • Elke week een bijeenkomst met een ander thema
  • 2x per week 45-60 minuten trainen
  • Er wordt een duidelijke structuur geboden
  • Compleet boek met ontbijt, lunch en diner gerechten
  • Wekelijks contact met je coach

 

 

Terneuzen

Vliegende Vaart 1
4537 DH Terneuzen
0115 - 697 773
info@healthcenterbodyline.nl

PHILIPPINE
Strandgaper 9B
4553 CA - Philippine
bauke@healthcenterbodyline.nl

nieuwsbrief ontvangen?

Hulst

Spoorweg 2
4561 XZ Hulst
0114-321252
infohulst@healthcenterbodyline.nl
nieuwsbrief ontvangen?

Philippine

Strandgaper 9B
4553 CA Philippine

bauke@healthcenterbodyline.nl
nieuwsbrief ontvangen?

Oostburg

Pastoor van Genklaan 6
4501 AJ Oostburg

oostburg@healthcenterbodyline.nl
nieuwsbrief ontvangen?

Cadzand

Vlamingpolderweg 3a
4506HZ Cadzand
0115 - 697 773
info@healthcenterbodyline.nl

In een mooie ruimte in het pand van Moio Beach met uitzicht op het strand bieden wij yoga lessen aan en verzorgen wij Bootcamp lessen op het strand.