19
Mar
deel
Maak kennis met Mindfulness

Maak kennis met Mindfulness

Met Mindfullness leer je om met meer aandacht in het moment te leven. Daardoor leef je meer in het ´hier en nu´ en ben je meer bewust van je gedachten en ervaringen. In ons dagelijkse leven worden we vaak geleefd door de automatische piloot. Dankzij Mindfulness leer je bewust keuzes te maken in plaats van automatisch te reageren, beter om te gaan met moeilijke situaties en meer ontspannen. Het is een praktische methode voor iedereen, maar zeker waardevol voor mensen met (veel) stress, burn-out of depressie.

Op 12 april start een 8-weekse cursus Mindfulness. Wil je eerst kennismaking met Mindfulness, kom dan op 5 april naar de kennismakingsworkshop om 19.00 uur. Kosten voor de kennismakingsworkshop zijn € 7,50. Inschrijven kan via de website van Bodyline. 

Inschrijven

  • Klik hier om je in te schrijven voor de kennismakingsworkshop. 
  • Klik hier om je in te schrijven voor de 8-weekse Mindfulness cursus. 

Tarieven

Voor leden van Bodyline is de cursus prijs €280 euro. Voor niet-leden €330 euro. Afhankelijk van je verzekering kunnen de kosten voor deze cursus (deels) vergoed worden door je verzekeraar.

Meer informatie over de docente

Lien Keijl is een ervaren docente op het gebied van Mindfulness en meditatie. Ze heeft haar eigen praktijk Witte Wind in Groede.

Terneuzen

Vliegende Vaart 1
4537 DH Terneuzen
0115 - 697 773
info@healthcenterbodyline.nl

PHILIPPINE
Strandgaper 9B
4553 CA - Philippine
bauke@healthcenterbodyline.nl

nieuwsbrief ontvangen?

Hulst

Spoorweg 2
4561 XZ Hulst
0114-321252
infohulst@healthcenterbodyline.nl
nieuwsbrief ontvangen?

Oostburg

Pastoor van Genklaan 6
4501 AJ Oostburg

oostburg@healthcenterbodyline.nl
nieuwsbrief ontvangen?