9
Apr
deel
NL Actief campagne komt naar Bodyline

NL Actief campagne komt naar Bodyline

Op vrijdag 13 april

NL Actief, de grootste sportorganisatie van Nederland, gaat van 9 tot en met 14 april 2018 campagne voeren om Nederland fitter, vitaler en gezonder te maken. Healthcenter Bodyline is aangesloten bij NL Actief en steunt de campagne.

NL Actief is de branchevereniging van de erkende en ondernemende sport- en bewegingscentra in Nederland. Bij de 1000 sportlocaties die zijn aangesloten bij NL Actief sporten zo’n 2.5 miljoen mensen. Daarmee is het de grootste sportorganisatie van Nederland.

NL Actief is voor fitnessconsumenten een kwaliteitskeurmerk. “Centra die zijn aangesloten bij NL Actief staan voor verantwoord en veilig sporten. Ook plezier staat bij ons centraal”, zegt Bauke Boon van Healthcenter Bodyline. “Dat vinden wij heel belangrijk.” 

Bij NL Actief centra werken gekwalificeerde fitnessprofessionals, zodat mensen er verantwoord en met plezier kunnen sporten én hun doelen behalen. “Doordat we samen zo’n grote organisatie vormen, kan NL Actief ook investeren in innovatie en nieuwe kennis. Dat wordt gedeeld met alle aangesloten centra, dus ook met ons. Daar profiteren onze leden van.”

Filmopnames bij Bodyline Terneuzen
Tijdens de campagneweek houdt NL Actief work-outs op verschillende locaties in Nederland met verschillende doelgroepen. De campagne is via social media te volgen. Bauke Boon: “Op vrijdag 13 april komt NL Actief naar Healthcenter Bodyline en zullen er ook filmopnames van diverse workshops en activiteiten worden gemaakt.”

 

Terneuzen

Vliegende Vaart 1
4537 DH Terneuzen
0115 - 697 773
info@healthcenterbodyline.nl

PHILIPPINE
Strandgaper 9B
4553 CA - Philippine
bauke@healthcenterbodyline.nl

nieuwsbrief ontvangen?

Hulst

Spoorweg 2
4561 XZ Hulst
0114-321252
infohulst@healthcenterbodyline.nl
nieuwsbrief ontvangen?

Oostburg

Pastoor van Genklaan 6
4501 AJ Oostburg

oostburg@healthcenterbodyline.nl
nieuwsbrief ontvangen?