31
May
deel
De Sportvasten Challenge.

De Sportvasten Challenge.

De Sportvasten Challenge.

Het is bijna zomer! Slanker, fitter en met meer energie de zomer in. Dat wil jij toch ook? Daarom hebben wij iets leuks voor jou: de Sportvasten Challenge. Nodig vrienden en familie uit om samen met jou de Sportvasten Challenge aan te gaan!

WAAROM DE SPORTVASTEN CHALLENGE?
De Sportvasten Challenge is bedoeld om jou helemaal summer ready te maken. Door 10 dagen intensief te trainen onder begeleiding van jouw Sportvasten Coach maakt je lichaam de switch van suiker- naar vetverbranding. Zo kun je snel vet verliezen mét blijvend resultaat! Je voelt je fitter, hebt meer energie en je zit strakker in je vel. Ideaal voor de zomer!

De Sportvasten Challenge van Meryem en Anastassiya

Collega’s Meryem en Anastassiya deden samen mee met de Sportvasten Challenge bij Bodyline Healthcenter. Samen met Sportvasten Coach Anita Boone werkten zij samen naar meer energie, een fitter gevoel, gezondere leefgewoontes en minder kilo’s.

Meryem (rechts op de foto) deed de Sportvasten-kuur drie jaar geleden al eens en was erg tevreden met het resultaat. Toen zij hoorde dat collega Anastassiya ook graag wat intensiever met haar gezondheid bezig wilde zijn, besloten zij zich aan te melden voor de Sportvasten Challenge.

Resultaat: gezonde gewoontes
Anastassiya: “Mijn belangrijkste drijfveer was om van mijn zoete trek af te komen. Ik wilde minder snoepen en meer gezond eten. Dat is zeker gelukt.” Inmiddels hebben zij de Sportvasten-kuur afgerond en nog altijd houden de twee collega’s  hun gezonde gewoonten nog altijd vol. Zo fietst Meryem nu dagelijks naar het werk en tijdens de lunchpauzes gaan ze samen wandelen. Meryem: “Op deze manier beweeg ik elke dag al minstens 1 uur!”. Anastassiya vult aan: “in plaats van te snoepen, heb ik vandaag een gezonde salade met tonijn gegeten.”

Zowel voor Meryem als Anastassiya zijn de gezondere leefgewoontes de belangrijkste winst. Dat hun buikomvang een stuk minder  is, is voor beiden een belangrijke bijkomstigheid.

Ook de manier van trainen is veranderd door het volgen van de Sportvasten-kuur. Anastassiya traint nu bijvoorbeeld op een veel lagere intensiteit. “Vroeger trainde ik met een zo hoog mogelijke hartslaginterval , nu weet ik dat ik door te trainen op een lagere intensiteit meer vet verbrand. Ook de tijd dat ik op de crosstrainer beweeg, is nu langer.” Die langere trainingstijd benutten Anastassiya en Meryem goed. Anastassiya leert tegelijkertijd Duits en Meryem bekijkt tijdens het crosstrainen een film (?).

Voordelen Sportvasten-kuur
Het buddy-programma vonden zij samen een grote plus. Meryem: “Met z’n tweeën kun je elkaar motiveren, je deelt de ervaring en natuurlijk is er ook gezonde competitie”. De recepten vonden ze makkelijk en goed smaken. Anastassiya vult aan dat het fijn was om niet na te hoeven denken over het eten.

Wat is Sportvasten?
Wat is Sportvasten: Een effectieve switch van suiker-naar vetverbranding. Sportvasten geeft je: meer energie, gewichtsverlies en een fitter gevoel. Samen met je Sportvasten Coach train je in 10 dagen je lichaam de switch te maken van suiker- naar vetverbranding. Dit doe je door te sporten, vasten en het gebruik van speciale voedingssupplementen. Je Sportvasten Coach stelt voor jouw Sportvastenkuur een persoonlijk protocol samen die je gedurende 10 dagen volgt. Hierin staat bijvoorbeeld op welke intensiteit jij moet sporten, en een op maat gemaakt voedingsschema. Na de 10 dagen heb je de switch gemaakt en ben je een paar kilo afgevallen, voel je je energieker én fitter!

Interesse?
Neem dan contact op met Sportvasten-coach Anite Boone.

 600_sportvasten_dames.png

Terneuzen

Vliegende Vaart 1
4537 DH Terneuzen
0115 - 697 773
info@healthcenterbodyline.nl

PHILIPPINE
Strandgaper 9B
4553 CA - Philippine
bauke@healthcenterbodyline.nl

nieuwsbrief ontvangen?

Hulst

Spoorweg 2
4561 XZ Hulst
0114-321252
infohulst@healthcenterbodyline.nl
nieuwsbrief ontvangen?

Philippine

Strandgaper 9B
4553 CA Philippine

bauke@healthcenterbodyline.nl
nieuwsbrief ontvangen?

Oostburg

Pastoor van Genklaan 6
4501 AJ Oostburg

oostburg@healthcenterbodyline.nl
nieuwsbrief ontvangen?

Cadzand

Vlamingpolderweg 3a
4506HZ Cadzand
0115 - 697 773
info@healthcenterbodyline.nl

In een mooie ruimte in het pand van Moio Beach met uitzicht op het strand bieden wij yoga lessen aan en verzorgen wij Bootcamp lessen op het strand.