Bootcamp on the beach

Trainen in een groep op het strand, met een enthousiaste trainer. Dat is Bodyline on the beach in een notendop. Wekelijks zijn er Bootcamp trainingen op 2 niveau's.

  • Beach Bootcamp --> Deze trainingsvorm is uitdagend en geschikt voor sporters. Een pittige training met materialen zoals battleropes, kettlebells, autobanden, in combinatie met hardlopen/joggen en spierversterkende oefeningen met eigen lichaamsgewicht. 
  • Beach Fit & Fun Bootcamp --> Deze trainingsvorm heeft een sportief karakter en is toegankelijk voor ieder niveau. De variatie van spierversterkende oefeningen, wandelen, circuit-training en 'fun' sporten maken dit een training voor het hele gezin.

Schrijf je voor deze leuke bootcamps via www.healthcenterbodyline.nl/evenementen/ Wij bieden deze Bootcamps vrijblijvend aan voor onze leden, dus neem snel een kijkje bij ons op het strand. Leden kunnen op vertoon van hun pasje deelnemen aan de lessen en hoeven zich niet in te schrijven, niet-leden melden zich aan via de site. 

Trainingsdagen en tijden

Iedere dinsdag en donderdag

10.00-11.00 l Beach Bootcamp

11.15-12.15 l Beach Fit & Fun Bootcamp

Tarieven en reserveren

Reserveer online --> www.healthcenterbodyline.nl/onthebeach/ , betaal uw Bootcamp training online en ontvang 20% korting.

  • Online reservering training l 8 euro
  • Contante betaling aan trainer l 10 euro
  • Kinderen tot 12 jaar (alleen contant) l 5 euro
  • Gratis voor Bodyline leden! 

 

Deutsch 

Trainieren in einer Gruppe, am Strand, mit einem motivierten Trainer. Das ist Bodyline on the Beach in der Kurz fassung. 

Trainingstage 

10.00-11.00 l Beach Bootcamp

11.15-12.15 l Beach Fit & Fun Bootcamp 

Tarife pro Training

 

English

Training in a group, on the beach, with an enthusiastic trainer. That's Bodyline on the Beach in a nutshell. There are weekly Bootcamp training sessions for two levels. 

Trainingdays 

Every Tuesday and Thursday

Rates per training session

 

Terneuzen

Vliegende Vaart 1
4537 DH Terneuzen
0115 - 697 773
info@healthcenterbodyline.nl
nieuwsbrief ontvangen?

Hulst

Spoorweg 2
4561 XZ Hulst
0114-321252
infohulst@healthcenterbodyline.nl
nieuwsbrief ontvangen?

Philippine

Strandgaper 9B
4553 CA Philippine

bauke@healthcenterbodyline.nl
nieuwsbrief ontvangen?