Body & Mind ontwikkel traject basis en alignement

Yoga ontwikkel traject


Vanaf maandag 20 september start een nieuw yoga ontwikkel traject. Na het succes van afgelopen jaar kunnen we niet wachten weer te beginnen.

In de periode van september 2016 tot juli 2017 komen we wekelijks als groep samen om de theoretische en praktische kant van yoga te ontdekken en te ontwikkelen. 300_yoga_reis_6.jpg

Gedurende dit traject maak je kennis met verschillende vormen van yoga. We kijken naar bekende soorten zoals Hatha yoga, Yin yoga en Power yoga maar ook minder bekende  Kundalini yoga en Hormoon yoga. Op deze manier kun je ontdekken welke vorm het beste bij jou past of het meeste voor je kan betekenen. Ook maken we kennis met verschillende vormen van meditatie om zo te ontdekken hoe je hoofd wat stiller kan worden en je lichaam meer kan ontspannen.

Gedurende het jaar zijn er 4 workshops waarin we o.a. kijken naar voeding en spirituele geschriften. Dit alles om je te inspireren en te informeren. Een andere invalshoek te ontdekken, je levensvisie aan te vullen.

Al met al een traject waarin je breed naar yoga en gezondheid kijkt, mag ontdekken en aan den lijve mag ervaren wat er allemaal komt kijken bij een yogalifestyle!

Become a YOGI!!

Voorwaarden:

  • Onbeperkt abonnement gedurende het traject
  • Eenmalige bijdrage van € 150,-300_yoga_reis_4.jpg
  • €400,- voor de detoxreis. Dit is exclusief vervoer en eventueel lakenpakket.
    Wij voorzien niet in een annuleringsverzekering
  • Het totaalbedrag van €550,- kan in drie termijnen voldaan worden


Reacties van deelnemers:

-DOEN!
Dit is een ontwikkeltraject dat je aangaat als je daar klaar voor bent.
Stel jezelf open, ervaar, voel en laat over je heen komen!
En voel en ervaar wat er gebeurt!

-Geef jezelf eens een cadeautje en ga een weekje in yoga retraite.

-Wendy, Linda en Jean heel hartelijk bedankt voor de enorme leuke week en het lekkere eten!
Hopelijk wordt het aankomend seizoen net zo inspirerend en leuk! Maar daar heb ik alle vertrouwen in!

 

Yoga verdiepingstraject | alignement


Je hebt al enige ervaring met het doen van yoga. Bent bekend met de houdingen en hoe ze aanvoelen. Een heldenhouding, driehoekshouding of zittende tang, je kent ze allemaal. Maar hoe kun je nu met diezelfde oefeningen meer kracht, meer flexibiliteit en meer stilte bereiken. Op welke manier voer je ze nu uit en waar liggen er kansen om te ontwikkelen. De weerstand/compensatie van je Body & Mind opzoeken en jouw grenzen verleggen.

300_yoga_reis_collage.jpgHoe zet je je voeten neer, welke hoek maakt je knie, hoe verleng je je rug en op welke manier open je jouw heup. Hoe kom je uit jouw comfort, hoe zoek je jouw weerstand, fysiek en mentaal. Hoe ontwikkel je jouw lichaam verder, hoe reageert jouw mind daar op. Welke beperking leg je jezelf op?  Allemaal zaken die we tijdens dit traject gaan zoeken en ontdekken. Jezelf en elkaar helpen naar een volgende stap in jouw ontwikkeling!

Durf jij het aan? Doe dan mee!! Vanaf september 2017 start dit traject. Je hebt in een vaste groep wekelijks les. In juli sluiten we het traject af met een week detox en persoonlijke ontwikkeling. 

Voorwaarden:

  • Onbeperkt abonnement in de periode van september tot juli
  • Eenmalige bijdrage van € 150,-
  • €400,- voor de detoxreis. Dit is exclusief vervoer en eventueel lakenpakket. Wij voorzien niet in een annuleringsverzekering.
  • Het totaalbedrag van €550,- kan in drie termijnen voldaan worden

]Voor meer informatie omtrent het traject of inschrijven, kun je contact opnemen met Wendy Remery via wendy@healthcenterbodyline.nl of door een persoonlijk bericht te sturen via de facebookpagina Bodyline Body & Mind.

Terneuzen

Vliegende Vaart 1
4537 DH Terneuzen
0115 - 697 773
info@healthcenterbodyline.nl

PHILIPPINE
Strandgaper 9B
4553 CA - Philippine
bauke@healthcenterbodyline.nl

nieuwsbrief ontvangen?

Hulst

Spoorweg 2
4561 XZ Hulst
0114-321252
infohulst@healthcenterbodyline.nl
nieuwsbrief ontvangen?

Philippine

Strandgaper 9B
4553 CA Philippine

bauke@healthcenterbodyline.nl
nieuwsbrief ontvangen?

Oostburg

Pastoor van Genklaan 6
4501 AJ Oostburg

oostburg@healthcenterbodyline.nl
nieuwsbrief ontvangen?

Cadzand

Vlamingpolderweg 3a
4506HZ Cadzand
0115 - 697 773
info@healthcenterbodyline.nl

In een mooie ruimte in het pand van Moio Beach met uitzicht op het strand bieden wij yoga lessen aan en verzorgen wij Bootcamp lessen op het strand.