Power Yoga

 

Power Yoga is een dynamische vorm van yoga waarbij de houdingen elkaar vloeiend afwisselen. Power staat voor kracht, in dit geval je levenskracht. Het brengt je lichaam in beweging, maakt het zachter en krachtiger. Daardoor ervaar je meer energie gedurende de dag en voel je je vitaler.

Power yoga is een yang vorm waarbij kracht en beweging de hoofdrol spelen. Het opbouwen van een krachtig lichaam door de houdingen in beweging uit te voeren. Je adem neemt je mee in de bewegingen en zijn leidraad voor de mate van spanning en ontspanning tijdens het uitvoeren van de houdingen. Je maakt je bewust van de fysieke inspanning en invloed daarvan op je adem. Door dit op elkaar af te stemmen breng je jezelf naar ontspanning.

Power Yoga zorgt eerst voor inspanning en aanspanning, waar uiteindelijk rust en ontspanning uit vloeit. Door het verbeteren van je statische kracht,  verbetert je houding, word het lichaam sterker en ervaar je de ruimte die je adem je geeft.

De les is voor ieder toegankelijk ongeacht leeftijd, conditie, kracht. Als je graag beweging zoekt om tot rust te komen sluit deze vorm van yoga aan bij jouw manier van ontspannen.  

Ervaar jouw kracht en voel wat Power Yoga voor jou kan doen!

888_0017_84_88.png

Terneuzen

maandag
dinsdag
19:00 - 20:15
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag

Terneuzen

Vliegende Vaart 1
4537 DH Terneuzen
0115 - 697 773
info@healthcenterbodyline.nl

PHILIPPINE
Strandgaper 9B
4553 CA - Philippine
bauke@healthcenterbodyline.nl

nieuwsbrief ontvangen?

Hulst

Spoorweg 2
4561 XZ Hulst
0114-321252
infohulst@healthcenterbodyline.nl
nieuwsbrief ontvangen?

Philippine

Strandgaper 9B
4553 CA Philippine

bauke@healthcenterbodyline.nl
nieuwsbrief ontvangen?

Oostburg

Pastoor van Genklaan 6
4501 AJ Oostburg

oostburg@healthcenterbodyline.nl
nieuwsbrief ontvangen?

Cadzand

Vlamingpolderweg 3a
4506HZ Cadzand
0115 - 697 773
info@healthcenterbodyline.nl

In een mooie ruimte in het pand van Moio Beach met uitzicht op het strand bieden wij yoga lessen aan en verzorgen wij Bootcamp lessen op het strand.