Zwangerschap Yoga

 

 

In alle hectiek van het dagelijks leven is het best lastig bewust zwanger te zijn. Te voelen wat er in je lichaam gebeurt en met je buik mee te groeien naar het bevallingsmoment toe. Te genieten van het contact met je kindje. Je hebt negen maanden om moeder te worden en klaar te zijn voor alle spannende nieuwe dingen die gebeuren.

Tijdens de lessen geven we je handvatten om ook in de hectiek van de dag, op een simpele manier bewust zwanger te zijn. We bieden nieuwe inzichten over de dingen die op je af komen. Tips om op een natuurlijke manier om te gaan met de kleine ongemakken die bij een zwangerschap horen.  

Natuurlijk gebruiken we ook oefeningen en houdingen om het lichaam in conditie te houden en te ontspannen. Met het groeien van je buik zullen ook de kleine ongemakken groeien. De oefeningen helpen je om deze ongemakken zo klein mogelijk te houden.

We oefenen het gebruik van adem voor tijdens de bevalling en leren je je ontspanning vast te houden. Je aandacht naar binnen richten en bewust te blijven van dat wat er in je lichaam gebeurt.

Zwangerschaps Yoga werkt mee aan een vitaal en soepel verloop van de zwangerschap en bereidt je fysiek en mentaal voor op de bevalling. Het biedt je een moment van rust in de week war je naar uit kunt kijken!

Voor de Zwangerschaps Yoga lessen biedt Bodyline een strippenkaart aan, waardoor je niet gebonden zit aan een abonnement. Je kunt deze aan de balie verkrijgen. In overleg met de docent kun je aan aangeven tot wanneer je de lessen volgt in je zwangerschap.

 

888_197_198.png

Terneuzen

maandag
dinsdag
19:00 - 20:00
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag

Terneuzen

Vliegende Vaart 1
4537 DH Terneuzen
0115 - 697 773
info@healthcenterbodyline.nl

PHILIPPINE
Strandgaper 9B
4553 CA - Philippine
bauke@healthcenterbodyline.nl

nieuwsbrief ontvangen?

Hulst

Spoorweg 2
4561 XZ Hulst
0114-321252
infohulst@healthcenterbodyline.nl
nieuwsbrief ontvangen?

Philippine

Strandgaper 9B
4553 CA Philippine

bauke@healthcenterbodyline.nl
nieuwsbrief ontvangen?

Oostburg

Pastoor van Genklaan 6
4501 AJ Oostburg

oostburg@healthcenterbodyline.nl
nieuwsbrief ontvangen?

Cadzand

Vlamingpolderweg 3a
4506HZ Cadzand
0115 - 697 773
info@healthcenterbodyline.nl

In een mooie ruimte in het pand van Moio Beach met uitzicht op het strand bieden wij yoga lessen aan en verzorgen wij Bootcamp lessen op het strand.