Bauke Boon

Alle Bodyline personal trainers werken samen in een collectief, namelijk Bodyresult. Bekijk de website voor alle informatie, contactgegevens en trainers op www.bodyresult.fit 

 

Neem vrijblijvend contact op via info@bodyresult.fit 

 

Wie ben ik?


Vanaf jongs af aan heb ik een passie voor sport. Wat begon met volleybal en voetbal in mijn jeugd, ben ik nu dagelijks te vinden als instructeur en project leider bij Bodyline Terneuzen. Op dit moment ben ik als instructeur/coach actief op het gebied van Spinning, BodyPump, RPM, CXWORX, Personal Training en Small Group Training. Alles doe ik met energie en plezier. Naast deze lessen ben ik aanspreekpunt op gebied van sport en begeleid ik een aantal projecten voor Bodyline. In alle rollen ben ik bezig om mensen te helpen met het bereiken van hun persoonlijk doel. Een positief verschil maken in iemand’s leven geeft mij energie.

Mijn kracht laat ik zien middels mijn motivatie, enthousiasme en energie. Een gepast, verantwoord en gevarieerd trainingsprogramma, in combinatie met voeding en jouw commitment is de sleutel tot succes. Zoek jij iemand die jou inspireert? Of die jou helpt bij het bereiken van jou doelen? Neem dan contact met mij op, dan gaan we samen aan de slag!

Wat is mijn achtergrond?


Na de middelbare school ben ik 4 jaar breed opgeleid in sport op het CIOS Goes. Mijn specifieke vakken zijn; fitnesstrainer C; loop-en conditietrainer; sportmassage en TC III voetbal.  Daarna heb ik een deeltijd HBO studie Sportmanagement afgerond via het Fontys.

Wat zijn mijn specialiteiten? 

  • Gezond en verantwoord bewegen
  • Gevarieerd trainen
  • Gericht en verantwoord afvallen
  • Krachttraining
  • Tonen en shapen 

Leuk om te weten…


In mijn vrije tijd luister ik vaak muziek, doe ik wekelijks aan zaalvoetbal, ben ik graag bij m'n vriendin en op stap met vrienden.


T: 06-52553116                 E: info@bodyresult.fit

Bauke Boon

Terneuzen

Vliegende Vaart 1
4537 DH Terneuzen
0115 - 697 773
info@healthcenterbodyline.nl

PHILIPPINE
Strandgaper 9B
4553 CA - Philippine
bauke@healthcenterbodyline.nl

nieuwsbrief ontvangen?

Hulst

Spoorweg 2
4561 XZ Hulst
0114-321252
infohulst@healthcenterbodyline.nl
nieuwsbrief ontvangen?

Philippine

Strandgaper 9B
4553 CA Philippine

bauke@healthcenterbodyline.nl
nieuwsbrief ontvangen?

Oostburg

Pastoor van Genklaan 6
4501 AJ Oostburg

oostburg@healthcenterbodyline.nl
nieuwsbrief ontvangen?

Cadzand

Vlamingpolderweg 3a
4506HZ Cadzand
0115 - 697 773
info@healthcenterbodyline.nl

In een mooie ruimte in het pand van Moio Beach met uitzicht op het strand bieden wij yoga lessen aan en verzorgen wij Bootcamp lessen op het strand.