Wolmoed Tol

Wie ben ik?

Mijn naam is Wolmoed Tol. Bij Bodyline Hulst geef ik de Pilateslessen, small-group ‘Built Your Body’ en verzorg ik bijscholing voor de fitness instructeurs en groepsfitnessinstructeurs. Daarnaast werk ik er als oefentherapeut/vitaliteitstherapeut waar ik vooral te maken krijg met mensen die klachten ervaren tijdens het sporten. Door het korte lijntje is het vaak mogelijk om snel weer terug te keren in de sportles die je leuk vindt.

Wat is mijn achtergrond?

Ik werk al 30 jaar als oefentherapeut mensendieck. Ik heb in de jaren ’90 psychologie gestudeerd aan de universiteit van Tilburg. Als vitaliteitstherapeut/coach geef ik les aan het opleidingsinstituut CHIVO.  Twaalf jaar geleden ben ik begonnen met pilates opleidingen en inmiddels hebben we bij CHIVO onze eigen functioneel pilates opleiding opgezet.

Wat zijn mijn specialiteiten;

  • Trainen met klachten
  • Trainen om bepaald doel te halen
  • Leren om zonder angst weer goed en veilig te bewegen.
  • Spelen met voeding zonder te diëten. Wat past het beste bij je?
  • Lifecoaching/ stress managen; Veel mensen zouden al ontzettend vooruit gaan als ze zouden doen wat ze al weten. lifecoaching gaat over persoonlijke ontwikkeling. Hoe haal je meer uit jezelf en uit het leven. Iedereen wil graag gelukkig zijn en soms heb je daar wat handvatten bij nodig.. Stress heb je in vele vormen en is heel normaal. Toch kan stress je in de weg zitten en is het handig om te leren hoe je dit kunt managen. Het gaat niet om verminderen maar hoe ga je ermee om.

Leuk om te weten……

Zelf kan ik niet zonder bewegen. Ik hou van Pilates, dansen en spinning en sinds een paar jaar fiets ik ook buiten. Ik ben een gelukkig mens en moeder van 3 geweldige kinderen. Verder hou ik van koken en leuke interessante reizen maken De komende jaren hoop ik nog heel veel mensen te bereiken en programma’s te ontwikkelen die van ons vitale en gelukkige mensen maakt.

Ik vind het heerlijk om mensen te motiveren en enthousiast te maken voor bewegen. “Bewegen is goed maar wat is nu goed bewegen?”

Wil je samen met mij aan de slag neem dan contact op via; wolmoed@hotmail.com of 06 50270203

Wolmoed Tol

Terneuzen

Vliegende Vaart 1
4537 DH Terneuzen
0115 - 697 773
info@healthcenterbodyline.nl

PHILIPPINE
Strandgaper 9B
4553 CA - Philippine
bauke@healthcenterbodyline.nl

nieuwsbrief ontvangen?

Hulst

Spoorweg 2
4561 XZ Hulst
0114-321252
infohulst@healthcenterbodyline.nl
nieuwsbrief ontvangen?

Philippine

Strandgaper 9B
4553 CA Philippine

bauke@healthcenterbodyline.nl
nieuwsbrief ontvangen?

Oostburg

Pastoor van Genklaan 6
4501 AJ Oostburg

oostburg@healthcenterbodyline.nl
nieuwsbrief ontvangen?

Cadzand

Vlamingpolderweg 3a
4506HZ Cadzand
0115 - 697 773
info@healthcenterbodyline.nl

In een mooie ruimte in het pand van Moio Beach met uitzicht op het strand bieden wij yoga lessen aan en verzorgen wij Bootcamp lessen op het strand.