Jitske Snijder

Alle Bodyline personal trainers werken samen in een collectief, namelijk Bodyresult. Bekijk de website voor alle informatie, contactgegevens en trainers op www.bodyresult.fit  

Neem vrijblijvend contact op via info@bodyresult.fit

 

Mijn naam is Jitske Snijder. Ik ben altijd al met sport bezig geweest. Het was mijn lievelingsvak op school en daarnaast was ik ook nog actief met sporten.

Verder ben ik erg actief binnen de groeplessen en je kunt me daarom ook vinden bij de spinning, hydrospinning, aquarobics, cx worx, bodyvive, bodyattack en de insane. Ook help ik graag mensen in de fitness en ben ik personal trainer.

Wat is mijn achtergrond?

Ik heb het CIOS gedaan, mbo+ met het profiel SCUB dus veel kazernes gezien en militairen sportlessen gegeven.  Eenmaal weer terug thuis ben ik komen sporten bij Bodyline en wist ik vrij snel dat ik hier wilde komen werken. Nu 3 jaar later heb ik de opleiding bij CHIVO tot personal trainer afgerond en wil ik dolgraag met jou aan de slag.

Wat zijn mijn specialiteiten?

Mijn sterkste punt is dat ik erg motiverend en enthousiast ben. Vol energie en passie  wil ik de mensen helpen hun doel te bereiken.

Leuk om te weten.......

Na mijn CIOS studie ben ik voor 4 maanden vrijwilligerswerk in Afrika gaan doen. Dat was een leuke en leerzame periode. Verder heb ik 17 jaar gehandbald op hoog niveau.  Ik hou van uitdagingen zoals Viking run en ga graag een avondje op stap.

Zoek jij iemand die je motiveert en de trainingen met enthousiasme brengt? Ben je bereid er volledig voor te gaan en samen je doel te bereiken? Neem dan contact op met mij via Jitske@healthcenterbodyline.nl of 0645250781.

 

Jitske Snijder

Terneuzen

Vliegende Vaart 1
4537 DH Terneuzen
0115 - 697 773
info@healthcenterbodyline.nl

PHILIPPINE
Strandgaper 9B
4553 CA - Philippine
bauke@healthcenterbodyline.nl

nieuwsbrief ontvangen?

Hulst

Spoorweg 2
4561 XZ Hulst
0114-321252
infohulst@healthcenterbodyline.nl
nieuwsbrief ontvangen?

Philippine

Strandgaper 9B
4553 CA Philippine

bauke@healthcenterbodyline.nl
nieuwsbrief ontvangen?

Oostburg

Pastoor van Genklaan 6
4501 AJ Oostburg

oostburg@healthcenterbodyline.nl
nieuwsbrief ontvangen?

Cadzand

Vlamingpolderweg 3a
4506HZ Cadzand
0115 - 697 773
info@healthcenterbodyline.nl

In een mooie ruimte in het pand van Moio Beach met uitzicht op het strand bieden wij yoga lessen aan en verzorgen wij Bootcamp lessen op het strand.