Danielle Baert

Ik heb bij Bodyline een heel gevarieerde baan, ik geef zwemlessen, geef begeleiding in de fitness, ben spinningdocent, en verricht balie en administratie taken.

In mijn lessen staat plezier altijd centraal. Ook vind ik het belangrijk dat mensen op hun eigen niveau kunnen sporten, zodat iedereen zich volledig op hun eigen niveau kan geven.
Zelf koppel ik graag mensen van verschillende niveau’s aan elkaar, dit kan mensen motiveren en uitdagen. Mensen zien dan ook dat fitness(lessen) ook laagdrempelig en uitdagend voor iedereen kunnen zijn.
Bij de groepen met een hogere leeftijd vind ik het belangrijk dat iedereen blijft bewegen, wat de leeftijd ook is, en dat alle deelnemers zich welkom voelen in onze club en binnen de groep. Wij hebben hiervoor speciale besloten groepen opgesteld. Dit helpt ze ook om weer sociale contacten te leggen en te onderhouden.

In mijn vrije tijd loop ik graag buiten hard of ga ik voor mijzelf fitnessen. Mijn interesses zijn breed en lees ik graag over het heelal en sterren.

Danielle Baert

Terneuzen

Vliegende Vaart 1
4537 DH Terneuzen
0115 - 697 773
info@healthcenterbodyline.nl

PHILIPPINE
Strandgaper 9B
4553 CA - Philippine
bauke@healthcenterbodyline.nl

nieuwsbrief ontvangen?

Hulst

Spoorweg 2
4561 XZ Hulst
0114-321252
infohulst@healthcenterbodyline.nl
nieuwsbrief ontvangen?

Philippine

Strandgaper 9B
4553 CA Philippine

bauke@healthcenterbodyline.nl
nieuwsbrief ontvangen?

Oostburg

Pastoor van Genklaan 6
4501 AJ Oostburg

oostburg@healthcenterbodyline.nl
nieuwsbrief ontvangen?

Cadzand

Vlamingpolderweg 3a
4506HZ Cadzand
0115 - 697 773
info@healthcenterbodyline.nl

In een mooie ruimte in het pand van Moio Beach met uitzicht op het strand bieden wij yoga lessen aan en verzorgen wij Bootcamp lessen op het strand.