Shape

Ladies in Shape (small group training)

Shapen: Build your Body

Steeds meer mensen krijgen interesse in krachttraining. Niet voor niks, want krachttraining is een gezonde aanvulling op cardiotraining.  De gezondheidseffecten van krachttraining zijn groot. Behalve het aanmaken van meer spierweefsel, verbetert het de bloedsuikerspiegel en het vetprofiel,  het verlaagt uiteindelijk de bloeddruk en geeft meer bewegingsvrijheid.

Vooral ook vrouwen ontdekken de voordelen van krachttraining. Toch lopen de verwachtingen nogal uiteen. De een denkt dat het een wondermiddel is om af te slanken, terwijl de ander bang is om haar vrouwelijkheid te verliezen.

Daarom zijn we begonnen met Ladies In Shape;

Dit is een small group programma wat wordt aangeboden naast het normale abonnement. Het bestaat uit blokken van 3 maanden. De kosten zijn 35,00 euro per maand.

Voor wie is shapen bedoeld

Iedereen die hard wil werken aan zijn lichaam, jong  of wat ouder, dat maakt niet uit. Ook als je geen 20-30 meer bent kun je shapen! Het is juist belangrijk wanneer je ouder wordt je spieren flink te gebruiken en als je wilt ontdekken hoe belastbaar je nog bent, dan is shapen een mooie uitdaging.

Met shapen ga je proberen jouw droomlichaam te vormen. Dit doe je met pittige krachttraining en met het aanpassen van je voeding. Afhankelijk van je persoonlijke doelstelling  worden de oefeningen ingevuld en word je voedingspatroon bekeken.

Hoe pakken we dit aan

Het programma bestaat uit 3 maanden trainen in small group, 1 of 2 maal per week. In de eerste fase laten we het lichaam wennen aan belasten. Er wordt opgebouwd naar 75% van je maximale kracht bij de oefeningen. Het is ook de fase waarin je, naar wens, kunt gaan afvallen.

De tweede fase wordt de intensieve fase genoemd. We gaan werken met 85% van je maximale kracht. Omdat dit minder tijd vergt aan  krachtoefeningen eindigen we met High Intensity Interval Training voor een extra intensiteit boost. Afvallen is in deze fase minder belangrijk.

In de derde fase kunnen we, afhankelijk van het doel, snelheid toevoegen. Het trainingsgewicht gaat omlaag. Ook kunnen we opnieuw beginnen met een volume fase (zoals fase 1), waar het begin gewicht verzwaard wordt en de kcal weer omlaag gaan.

Wil je je lichaam vormen, afvallen met spierbehoud, en ben je niet bang voor intensieve training? Heb je daarbij graag een steun in de rug? Vraag dan naar het shape programma bij bodyline in Hulst.

We starten 3x per jaar. (nazomer-shape begint half september, nieuwjaars-shape in januari en de voorjaars-shape in april)

 

Hulst

maandag
19:15 - 20:15
dinsdag
woensdag
donderdag
13:00 - 14:00
vrijdag
zaterdag
zondag

Terneuzen

Vliegende Vaart 1
4537 DH Terneuzen
0115 - 697 773
info@healthcenterbodyline.nl

PHILIPPINE
Strandgaper 9B
4553 CA - Philippine
bauke@healthcenterbodyline.nl

nieuwsbrief ontvangen?

Hulst

Spoorweg 2
4561 XZ Hulst
0114-321252
infohulst@healthcenterbodyline.nl
nieuwsbrief ontvangen?

Philippine

Strandgaper 9B
4553 CA Philippine

bauke@healthcenterbodyline.nl
nieuwsbrief ontvangen?

Oostburg

Pastoor van Genklaan 6
4501 AJ Oostburg

oostburg@healthcenterbodyline.nl
nieuwsbrief ontvangen?

Cadzand

Vlamingpolderweg 3a
4506HZ Cadzand
0115 - 697 773
info@healthcenterbodyline.nl

In een mooie ruimte in het pand van Moio Beach met uitzicht op het strand bieden wij yoga lessen aan en verzorgen wij Bootcamp lessen op het strand.