B-Vitality

Het B-vitality programma is voor iedereen die graag fitter, sterker, strakker en slanker wil worden. U volgt 12 weken een intensief programma waarin u gecoacht en getraind wordt op het gebied van voeding en beweging! Omdat we met kleine groepjes werken van maximaal 5 personen is er veel ruimte voor individuele begeleiding.  

Naast het sporten en de voedingseducatie werken we samen met Indigo. Indigo ondersteunt het mentale proces voor iedereen die hiervoor in aanmerking komt. Na een intake door een psycholoog van Indigo wordt bepaald of de 'Denk je slank' cursus bijdraagt aan de gedragdsverandering die nodig is je doel te behalen. De 'Denk je slank' cursus bestaat uit 6 groepsbijeenkomsten van 90 minuten.  Door de combinatie van het sporten, gezonde voeding en de mentale ondersteuning liggen je doelen binnen handbereik.

Vitaliteit is meer dan gezond zijn. Het is fysieke, emotionele en mentale vrijheid om ons te blijven ontwikkelen om zo de kwaliteit van ons leven te verhogen. Het gaat er om dat je bewust bent van wat je doet en dat je je gedrag kunt veranderen wanneer nodig. We leren beter eten, verantwoord bewegen en nog meer.
 
Het programma begint met individuele intake van een half uur waarbij uw beginsituatie wordt vastgelegd, trainingsdoelen worden besproken en er wordt kennis gemaakt met de trainer.

Mogelijke trainingsdoelen: - Afvallen - Gezonde levenstijl aanleren - Fitter worden - Meer energie verkrijgen - Voorbereiding op Sportvasten 

De trainingen zijn opgedeeld in 4 blokken, waardoor je elke 3 weken opnieuw wordt geintroduceert aan een andere manier van trainen. Daarnaast ga je opzoek naar vormen van sport en bewegen die jou motiveren actief te blijven. De sessie duurt 90 minuten en is 1 maal per week in groepsverband. 

Naast 60 minuten sporten, wordt er 30 minuten besteed aan coaching en educatie. Denk hierbij aan voeding, gezonde lifestyle, rust en ontspanning. Naast het gezamelijk moment verwachten wij dat de deelnemers 2 keer per week zelfstandig trainen om resultaat te halen.

Heb jij er zin in? Neem dan snel contact met ons op!

888_0051_146_189.png

Terneuzen

Vliegende Vaart 1
4537 DH Terneuzen
0115 - 697 773
info@healthcenterbodyline.nl

PHILIPPINE
Strandgaper 9B
4553 CA - Philippine
bauke@healthcenterbodyline.nl

nieuwsbrief ontvangen?

Hulst

Spoorweg 2
4561 XZ Hulst
0114-321252
infohulst@healthcenterbodyline.nl
nieuwsbrief ontvangen?

Philippine

Strandgaper 9B
4553 CA Philippine

bauke@healthcenterbodyline.nl
nieuwsbrief ontvangen?

Oostburg

Pastoor van Genklaan 6
4501 AJ Oostburg

oostburg@healthcenterbodyline.nl
nieuwsbrief ontvangen?

Cadzand

Vlamingpolderweg 3a
4506HZ Cadzand
0115 - 697 773
info@healthcenterbodyline.nl

In een mooie ruimte in het pand van Moio Beach met uitzicht op het strand bieden wij yoga lessen aan en verzorgen wij Bootcamp lessen op het strand.